Pagini
- Pagina de Pornire
- Cum să ne Îngrijim de Sănătate și Frumusețea Noastră
- Contact
- Plante Medicinale - Tratamente Naturiste
- Sfaturi Pentru Tinerii Căsătoriți
- D-Ale Casei Canal pe Youtube
- Rețete ( Mîncare ca la Mama Acasă ) Rețete Bătrînești
- Câinele Sănătos și Câinele Bolnav
- Alimentația Copilului Mic
- Sfaturi Utile
- Poeții, Poezii, Fabule, Colinde, Pastele, Doine, Balade
Conservele de Calitate Bună și Conservele Alterate
CONSERVELE DE CALITATE BUNĂ ȘI CONSERVELE ALTERATE
1. Conservele de calitate bună
Conservele de calitate bună au capacul cutiei nebombat,
fără pete de rugină la exterior.
După deschidere nu degajă nici un gaz, iar produsele
alimentare au toate proprietățile organoleptice ( aspect,
culoare, gust, miros ) normale, caracteristicile sortimentului
restectiv.
Nu se admite ca fața internă a cutiei să prezinte pete de rugină
sau pete negre.
2. Conservele alterate
Conservele alterate sau cele prost păstrate au pete
de rugină la exterior, iar capacul cutiei e bombat;
la deschidere degajă gaze urît mirositoare, prezentînd
semne de alterare.
Pe fața internă a cutiei se observă adesea pete negre
sau pete de rugină.
Conservele de Calitate Bună și Conservele Alterate
CONSERVELE DE CALITATE BUNĂ ȘI CONSERVELE ALTERATE
1. Conservele de calitate bună
Conservele de calitate bună au capacul cutiei nebombat,
fără pete de rugină la exterior.
După deschidere nu degajă nici un gaz, iar produsele
alimentare au toate proprietățile organoleptice ( aspect,
culoare, gust, miros ) normale, caracteristicile sortimentului
restectiv.
Nu se admite ca fața internă a cutiei să prezinte pete de rugină
sau pete negre.
2. Conservele alterate
Conservele alterate sau cele prost păstrate au pete
de rugină la exterior, iar capacul cutiei e bombat;
la deschidere degajă gaze urît mirositoare, prezentînd
semne de alterare.
Pe fața internă a cutiei se observă adesea pete negre
sau pete de rugină.
Pîinea de Bună Calitate și Pîinea Învechită
PÎINEA DE BUNĂ CALITATE ȘI PÎINEA ÎNVECHITĂ
1. Pîinea de bună calitate
Pîine de bună calitate are coaja galbenă-brună,
miezul elastic ( cedează la apăsare și revine la
Forma inițială ), aroma și gustul caracteristice.
2. Pîinea învechită
Pîinea învechită are coaja lipsită de luciul caracteristic
și crăpată, miezul uscat, sfărîmicios.
La apăsare rămîne urme vizibile, care persistă și
după încetarea presiunii.
Mirosul e modificat, iar gustul acru.
Pîinea de Bună Calitate și Pîinea Învechită
PÎINEA DE BUNĂ CALITATE ȘI PÎINEA ÎNVECHITĂ
1. Pîinea de bună calitate
Pîine de bună calitate are coaja galbenă-brună,
miezul elastic ( cedează la apăsare și revine la
Forma inițială ), aroma și gustul caracteristice.
2. Pîinea învechită
Pîinea învechită are coaja lipsită de luciul caracteristic
și crăpată, miezul uscat, sfărîmicios.
La apăsare rămîne urme vizibile, care persistă și
după încetarea presiunii.
Mirosul e modificat, iar gustul acru.
Abonați-vă la:
Comentarii (Atom)
Postare
ANPC Termeni și Condiții