Gelatină cu Brînză de Vaci




GELATINĂ CU BRÎNZĂ DE VACI


( 3 porții x 100 g )

Ingrediente

- Brînză de vaci 40 g
- gelatină o foaie
- zahăr 15 g
- lapte 200 ml
- zahăr  vanilat 1/4 plic


Mod de preparare


Brînza de vaci se trece prin sită.
Gelatina se înmoaie 1/4 oră în apă rece și se
dizolvă într-o lingură de apă fierbinte.
Se amestecă brînza cu zahărul și zahărul vanilat,
apoi cu laptele cald ( după ce a fost fiert )  și
cu gelatina dizolvată și se pune la rece, în frigider.
Cînd vrem s-o răsturnăm pe o farfurie, se cufundă
mai întîi cana într-un vas cu apă fierbinte, 1 - 2 minute.
Se dă la copiii peste 9 luni.


Calorii    80/porție




Gelatină cu Brînză de Vaci




GELATINĂ CU BRÎNZĂ DE VACI


( 3 porții x 100 g )

Ingrediente

- Brînză de vaci 40 g
- gelatină o foaie
- zahăr 15 g
- lapte 200 ml
- zahăr  vanilat 1/4 plic


Mod de preparare


Brînza de vaci se trece prin sită.
Gelatina se înmoaie 1/4 oră în apă rece și se
dizolvă într-o lingură de apă fierbinte.
Se amestecă brînza cu zahărul și zahărul vanilat,
apoi cu laptele cald ( după ce a fost fiert )  și
cu gelatina dizolvată și se pune la rece, în frigider.
Cînd vrem s-o răsturnăm pe o farfurie, se cufundă
mai întîi cana într-un vas cu apă fierbinte, 1 - 2 minute.
Se dă la copiii peste 9 luni.


Calorii    80/porție




Gelatină de Lapte



GELATINĂ DE LAPTE

( 2 porții x 100 g )

Ingrediente

- Lapte 200 ml
- gelatină 1 1/2 foi
- zahăr 20 g
- zahăr vanilat 1/4 plic


Mod de preparare


Se înmoaie gelatina în apă rece și apoi se dizolvă
într-o lingură de apă fierbinte.
Se adaugă laptele fiert și îndulcit, zahărul vanilat
și se amestecă bine.
Se toarnă compoziția într-o formă ( cană ) umezită
și se pune la rece.
După ce se încheagă, se răstoarnă pe o farfurie și se
servește rece.


Calorii   115/porție




Gelatină de Lapte



GELATINĂ DE LAPTE

( 2 porții x 100 g )

Ingrediente

- Lapte 200 ml
- gelatină 1 1/2 foi
- zahăr 20 g
- zahăr vanilat 1/4 plic


Mod de preparare


Se înmoaie gelatina în apă rece și apoi se dizolvă
într-o lingură de apă fierbinte.
Se adaugă laptele fiert și îndulcit, zahărul vanilat
și se amestecă bine.
Se toarnă compoziția într-o formă ( cană ) umezită
și se pune la rece.
După ce se încheagă, se răstoarnă pe o farfurie și se
servește rece.


Calorii   115/porție




Postare

  ANPC Termeni și Condiții