Pagini
- Pagina de Pornire
- Cum să ne Îngrijim de Sănătate și Frumusețea Noastră
- Contact
- Plante Medicinale - Tratamente Naturiste
- Sfaturi Pentru Tinerii Căsătoriți
- D-Ale Casei Canal pe Youtube
- Rețete ( Mîncare ca la Mama Acasă ) Rețete Bătrînești
- Câinele Sănătos și Câinele Bolnav
- Alimentația Copilului Mic
- Sfaturi Utile
- Poeții, Poezii, Fabule, Colinde, Pastele, Doine, Balade
Gelatină cu Brînză de Vaci
GELATINĂ CU BRÎNZĂ DE VACI
( 3 porții x 100 g )
Ingrediente
- Brînză de vaci 40 g
- gelatină o foaie
- zahăr 15 g
- lapte 200 ml
- zahăr vanilat 1/4 plic
Mod de preparare
Brînza de vaci se trece prin sită.
Gelatina se înmoaie 1/4 oră în apă rece și se
dizolvă într-o lingură de apă fierbinte.
Se amestecă brînza cu zahărul și zahărul vanilat,
apoi cu laptele cald ( după ce a fost fiert ) și
cu gelatina dizolvată și se pune la rece, în frigider.
Cînd vrem s-o răsturnăm pe o farfurie, se cufundă
mai întîi cana într-un vas cu apă fierbinte, 1 - 2 minute.
Se dă la copiii peste 9 luni.
Calorii 80/porție
Postare
ANPC Termeni și Condiții