Pagini
- Pagina de Pornire
- Cum să ne Îngrijim de Sănătate și Frumusețea Noastră
- Contact
- Plante Medicinale - Tratamente Naturiste
- Sfaturi Pentru Tinerii Căsătoriți
- D-Ale Casei Canal pe Youtube
- Rețete ( Mîncare ca la Mama Acasă ) Rețete Bătrînești
- Câinele Sănătos și Câinele Bolnav
- Alimentația Copilului Mic
- Sfaturi Utile
- Poeții, Poezii, Fabule, Colinde, Pastele, Doine, Balade
Orez cu Mere 2
OREZ CU MERE 2
( 3 porții x 120 g )
Ingrediente
- Orez 30 g
- lapte 30 ml
- apă 400 ml
- zahăr 30 g
- mere 300 g
- coajă de lămîie
Mod de preparare
Se fierbe orezul în apa amestecată cu laptele.
Cînd orezul începe să fiarbă, se adaugă merele,
curățate și taiate în felii sau rase, zahărul și
coaja de lămîie.
După ce se răcește, se răstoarnă pe o farfurie.
În loc de mere, se pot folosi caise.
Se dă copiilor peste 7 luni.
Calorii 130/porție
Orez cu Mere 2
OREZ CU MERE 2
( 3 porții x 120 g )
Ingrediente
- Orez 30 g
- lapte 30 ml
- apă 400 ml
- zahăr 30 g
- mere 300 g
- coajă de lămîie
Mod de preparare
Se fierbe orezul în apa amestecată cu laptele.
Cînd orezul începe să fiarbă, se adaugă merele,
curățate și taiate în felii sau rase, zahărul și
coaja de lămîie.
După ce se răcește, se răstoarnă pe o farfurie.
În loc de mere, se pot folosi caise.
Se dă copiilor peste 7 luni.
Calorii 130/porție
Orez cu Mere 1
OREZ CU MERE 1
( 3 porții x 120 g )
Ingrediente
- Mere 300 g
- orez 30g
- zahăr 30g
- puțină scorțișoară.
Mod de preparare
Se curăță merele, iar cojile se fierb bine în apă,
astfel încît să se obțină 200 ml ( un pahar ) de
zeamă, în care se fierbe orezul.
Cînd acesta este fiert pe jumătate, se adaugă
zahărul, merele tăiate în felii sau rase și scorțișoară
( dacă avem ) și se dă la cuptor, lăsîndu-l să
scadă ca o budincă.
Se poate da la copiii peste 7 luni.
După vîrsta de 1 an, se poate servi cu frișcă bătută
( 15 - 20 g pentru o porție ).
Calorii 120/porție
Orez cu Mere 1
OREZ CU MERE 1
( 3 porții x 120 g )
Ingrediente
- Mere 300 g
- orez 30g
- zahăr 30g
- puțină scorțișoară.
Mod de preparare
Se curăță merele, iar cojile se fierb bine în apă,
astfel încît să se obțină 200 ml ( un pahar ) de
zeamă, în care se fierbe orezul.
Cînd acesta este fiert pe jumătate, se adaugă
zahărul, merele tăiate în felii sau rase și scorțișoară
( dacă avem ) și se dă la cuptor, lăsîndu-l să
scadă ca o budincă.
Se poate da la copiii peste 7 luni.
După vîrsta de 1 an, se poate servi cu frișcă bătută
( 15 - 20 g pentru o porție ).
Calorii 120/porție
Abonați-vă la:
Comentarii (Atom)
Postare
ANPC Termeni și Condiții