Cocteil de Morcovi cu Lapte și Ouă



COCTEIL DE MORCOVI CU LAPTE ȘI OUĂ

( 10 porții x 80 ml )

Ingrediente

- Suc de Morcovi 200 ml
- lapte 400 ml
- miere 15 g
- gălbenuș 1 buc
- morcovi rași 8 lingurițe



Mod de preparare

Gălbenușul, mierea, sucul de morcovi și laptele fiert
și răcit se pun într-o sticlă care se astupă și se agită
puternic.
Cînd băutură spumează, se toarnă în pahare ( cești ),
în care se pune de asemenea, cîte o linguriță de
morcovi rași și se servește imediat.







Cocteil de Morcovi cu Lapte și Ouă



COCTEIL DE MORCOVI CU LAPTE ȘI OUĂ

( 10 porții x 80 ml )

Ingrediente

- Suc de Morcovi 200 ml
- lapte 400 ml
- miere 15 g
- gălbenuș 1 buc
- morcovi rași 8 lingurițe



Mod de preparare

Gălbenușul, mierea, sucul de morcovi și laptele fiert
și răcit se pun într-o sticlă care se astupă și se agită
puternic.
Cînd băutură spumează, se toarnă în pahare ( cești ),
în care se pune de asemenea, cîte o linguriță de
morcovi rași și se servește imediat.







Băuturi din Morcovi, Miere și Portocale



BĂUTURI DIN MORCOVI, MIERE ȘI PORTOCALE

( 12 porții x 50 g )

Ingrediente

- Suc de morcovi 1 1/2 pahar
- portocale 2 bucăți
- lămîie o bucată
- miere 4 linguri
- iaurt 1 1/2 pahar




Mod de preparare

Se prepară sucul de morcovi și se stoarce zeama
de la o lămîie și de la o portocală, iar miezul de
la cealaltă portocală se taie cubulețe.
Într-o sticlă se introduc: sucul de morcovi, zeama
de lămîie și portocală, precum și mierea.
Se astupă sticla și se agită bine, apoi se adaugă
iaurtul continuînd să se agite puternic.
În cești ( pahare ) se pun cubulețe de portocale,
peste care se toarnă băutura care se spumează și
se servește imediat.


Calorii   50/porție




Băuturi din Morcovi, Miere și Portocale



BĂUTURI DIN MORCOVI, MIERE ȘI PORTOCALE

( 12 porții x 50 g )

Ingrediente

- Suc de morcovi 1 1/2 pahar
- portocale 2 bucăți
- lămîie o bucată
- miere 4 linguri
- iaurt 1 1/2 pahar




Mod de preparare

Se prepară sucul de morcovi și se stoarce zeama
de la o lămîie și de la o portocală, iar miezul de
la cealaltă portocală se taie cubulețe.
Într-o sticlă se introduc: sucul de morcovi, zeama
de lămîie și portocală, precum și mierea.
Se astupă sticla și se agită bine, apoi se adaugă
iaurtul continuînd să se agite puternic.
În cești ( pahare ) se pun cubulețe de portocale,
peste care se toarnă băutura care se spumează și
se servește imediat.


Calorii   50/porție




Postare

  ANPC Termeni și Condiții