Roșii Umplute cu Macaroane




ROȘII UMPLUTE CU MACAROANE


Ingrediente

- 6 - 8 roșii mijlocii
- 100 g macaroane fierte și scurse
- 1 ou fiert tare
- 1 lingură de unt încălzit
- 2 linguri smîntînă
- 100 g cașcaval
- sare



Mod de preparare


Macaroanele se pun la fiert în apă cu sare, se clătesc cu
apă rece și se scurg.
Se pun într-un vas adînc și se amestecă cu untul încălzit
pe foc, smîntîna, cașcavalul dat pe răzătoare și oul fiert
tăiat felii subțirii.
Amestecul se sărează după gust, se omogenizează și se
umplu roșiile.
Înainte de a se trece la umplerea lor, roșiile se spală se
scobesc de semințe și se scurg bine.
Astfel pregătite, roșiile, așezate pe un platou, se țin la rece.
Se servesc în aceeași zi.






Roșii Umplute cu Macaroane




ROȘII UMPLUTE CU MACAROANE


Ingrediente

- 6 - 8 roșii mijlocii
- 100 g macaroane fierte și scurse
- 1 ou fiert tare
- 1 lingură de unt încălzit
- 2 linguri smîntînă
- 100 g cașcaval
- sare



Mod de preparare


Macaroanele se pun la fiert în apă cu sare, se clătesc cu
apă rece și se scurg.
Se pun într-un vas adînc și se amestecă cu untul încălzit
pe foc, smîntîna, cașcavalul dat pe răzătoare și oul fiert
tăiat felii subțirii.
Amestecul se sărează după gust, se omogenizează și se
umplu roșiile.
Înainte de a se trece la umplerea lor, roșiile se spală se
scobesc de semințe și se scurg bine.
Astfel pregătite, roșiile, așezate pe un platou, se țin la rece.
Se servesc în aceeași zi.






Roșii Umplute cu Crudități




ROȘII UMPLUTE CU CRUDITĂȚI


Ingrediente

- 2 ouă fierte tari
- 200 g șuncă slabă
- 6 roșii mijlocii
- 2 linguri verdeață tocată
- miezul de la 2 salate verzi
- 1/2 lămîie
- 2 linguri de ulei
- sare
- usturoi


Mod de preparare


Se spălă roșiile, se scobesc cu un cuțit ascuțit și se
lasă să se scurgă.
Într-un vas adînc se taie șunca felii subțiri, se amestecă
cu ouăle tăiate felii, cu salata verde tocată mărunt și miezul
de la două roșii.
Se sărează amestecul și se condimentează cu usturoi tocat
mărunt sau cu piper măcinat.
Se stoarce zeama de la jumătate de lămîie peste amestec, se
pune ulei și se omogenizează, amestecînd ușor.
Se umplu roșiile, se pun pe un platou, se țin la rece cîteva ore
și se servesc întregi.




Roșii Umplute cu Crudități




ROȘII UMPLUTE CU CRUDITĂȚI


Ingrediente

- 2 ouă fierte tari
- 200 g șuncă slabă
- 6 roșii mijlocii
- 2 linguri verdeață tocată
- miezul de la 2 salate verzi
- 1/2 lămîie
- 2 linguri de ulei
- sare
- usturoi


Mod de preparare


Se spălă roșiile, se scobesc cu un cuțit ascuțit și se
lasă să se scurgă.
Într-un vas adînc se taie șunca felii subțiri, se amestecă
cu ouăle tăiate felii, cu salata verde tocată mărunt și miezul
de la două roșii.
Se sărează amestecul și se condimentează cu usturoi tocat
mărunt sau cu piper măcinat.
Se stoarce zeama de la jumătate de lămîie peste amestec, se
pune ulei și se omogenizează, amestecînd ușor.
Se umplu roșiile, se pun pe un platou, se țin la rece cîteva ore
și se servesc întregi.




Postare

  ANPC Termeni și Condiții