Pagini
- Pagina de Pornire
- Cum să ne Îngrijim de Sănătate și Frumusețea Noastră
- Contact
- Plante Medicinale - Tratamente Naturiste
- Sfaturi Pentru Tinerii Căsătoriți
- D-Ale Casei Canal pe Youtube
- Rețete ( Mîncare ca la Mama Acasă ) Rețete Bătrînești
- Câinele Sănătos și Câinele Bolnav
- Alimentația Copilului Mic
- Sfaturi Utile
- Poeții, Poezii, Fabule, Colinde, Pastele, Doine, Balade
Roșii Umplute cu Macaroane
ROȘII UMPLUTE CU MACAROANE
Ingrediente
- 6 - 8 roșii mijlocii
- 100 g macaroane fierte și scurse
- 1 ou fiert tare
- 1 lingură de unt încălzit
- 2 linguri smîntînă
- 100 g cașcaval
- sare
Mod de preparare
Macaroanele se pun la fiert în apă cu sare, se clătesc cu
apă rece și se scurg.
Se pun într-un vas adînc și se amestecă cu untul încălzit
pe foc, smîntîna, cașcavalul dat pe răzătoare și oul fiert
tăiat felii subțirii.
Amestecul se sărează după gust, se omogenizează și se
umplu roșiile.
Înainte de a se trece la umplerea lor, roșiile se spală se
scobesc de semințe și se scurg bine.
Astfel pregătite, roșiile, așezate pe un platou, se țin la rece.
Se servesc în aceeași zi.
Postare
ANPC Termeni și Condiții