Pagini
- Pagina de Pornire
- Cum să ne Îngrijim de Sănătate și Frumusețea Noastră
- Contact
- Plante Medicinale - Tratamente Naturiste
- Sfaturi Pentru Tinerii Căsătoriți
- D-Ale Casei Canal pe Youtube
- Rețete ( Mîncare ca la Mama Acasă ) Rețete Bătrînești
- Câinele Sănătos și Câinele Bolnav
- Alimentația Copilului Mic
- Sfaturi Utile
- Poeții, Poezii, Fabule, Colinde, Pastele, Doine, Balade
Ouă Umplute cu Pateu de Ficat sau Lebervușt
OUĂ UMPLUTE CU PATEU DE FICAT SAU LEVERVUȘT
Ingrediente
- 6 ouă fierte tari
- 100 g lebervușt sau pateu de ficat
- verdeață tocată
- sare
- piper măcinat
- 1 linguriță de muștar
- 1 salată verde
- măsline
- 1/2 lămîie
Mod de preparare
Se fierb ouăle, se decojesc și se taie în două pe lung.
Se scot gălbenușurile și se pun într-o farfurie adînă,
se amestecă cu pateu de ficat, cu muștarul și verdeața
tocată mărunt.
Amestecul se acrește cu cîteva picături de zeamă de
lămîie, se sărează și se piperează după gust.
Cu această pastă se umplu jumătățile de albuș, care se
pun de pe un platou ornat cu frunze de salată verde,
asortate cu jumătăți de măsline și felii subțiri de lămîie.
Ouăle se servesc în ziua în care au fost preparate.
Postare
ANPC Termeni și Condiții