Pagini
- Pagina de Pornire
- Cum să ne Îngrijim de Sănătate și Frumusețea Noastră
- Contact
- Plante Medicinale - Tratamente Naturiste
- Sfaturi Pentru Tinerii Căsătoriți
- D-Ale Casei Canal pe Youtube
- Rețete ( Mîncare ca la Mama Acasă ) Rețete Bătrînești
- Câinele Sănătos și Câinele Bolnav
- Alimentația Copilului Mic
- Sfaturi Utile
- Poeții, Poezii, Fabule, Colinde, Pastele, Doine, Balade
Sos de Sardele
SOS DE SARDELE
Ingrediente
- 3 gălbenușuri tari
- 1 ceașcă de ulei
- 1 ceapă
- 1 lingură de pătrunjel verde tocat
- 1 lingură oțet
- 1 lingură de făină
- sare
- 1 pahar de vin alb
- 1 foaie de dafin
- 100 g sardele
- 1/2 lămîie
Mod de preparare
Se freacă gălbenușurile cu muștar și ulei și se obține
o maioneză groasă, care se subțiază cu zeama de la
jumătate de lămîie.
Se adaugă ceapa tocată mărunt și sardelele fără oase
și tocate fin.
Separat se face un sos din făină, oțet și vin alb, care se
fierbe zece minute cu o foaie de dafin.
Se răcește sosul, se amestecă cu maioneza și se servește
lîngă friptură rece, colorat cu pătrunjel verde tocat fin.
Postare
ANPC Termeni și Condiții