Pagini
- Pagina de Pornire
- Cum să ne Îngrijim de Sănătate și Frumusețea Noastră
- Contact
- Plante Medicinale - Tratamente Naturiste
- Sfaturi Pentru Tinerii Căsătoriți
- D-Ale Casei Canal pe Youtube
- Rețete ( Mîncare ca la Mama Acasă ) Rețete Bătrînești
- Câinele Sănătos și Câinele Bolnav
- Alimentația Copilului Mic
- Sfaturi Utile
- Poeții, Poezii, Fabule, Colinde, Pastele, Doine, Balade
Sos de Hrean
SOS DE HREAN
Ingrediente
- 2 felii groase de franzelă
- 1 rădăcină de hrean
- 2 linguri de oțet
- sare
- 1 pahar de lapte cald
Mod de preparare
Se scoate miezul de la feliile de franzelă, se înmoaie
în lapte dulce și se fărîmițează cu furculița.
Se pune miezul de pîine în laptele ramas ( se folosește
un pahar plin cu lapte cald ), se dă în clocot și se
trage vasul de pe foc după cîteva minute.
Miezul de franzelă se amestecă după ce s-a răcit,
cu o rădăcină de hrean dată pe răzătoare.
Se sărează și se subțiază sosul cu două linguri de oțet.
Se servește cu carne rasol de vacă sau porc.
Postare
ANPC Termeni și Condiții