Pagini
- Pagina de Pornire
- Cum să ne Îngrijim de Sănătate și Frumusețea Noastră
- Contact
- Plante Medicinale - Tratamente Naturiste
- Sfaturi Pentru Tinerii Căsătoriți
- D-Ale Casei Canal pe Youtube
- Rețete ( Mîncare ca la Mama Acasă ) Rețete Bătrînești
- Câinele Sănătos și Câinele Bolnav
- Alimentația Copilului Mic
- Sfaturi Utile
- Poeții, Poezii, Fabule, Colinde, Pastele, Doine, Balade
Ouă Umplute cu Maioneză
OUĂ UMPLUTE CU MAIONEZĂ
Ingrediente
- 6 ouă fierte tari
- 1 gălbenuș crud
- 1 linguriță de muștar
- 1 ceașcă de ulei
- sare
- verdeață tocată
- piper măcinat
- 6 măsline
- 1 salată verde
Mod de preparare
Se fierb ouăle, se curăță de coajă și se taie în două
părți egale.
Se scot gălbenușurile, se pun într-o farfurie adîncă,
se sfărîmă cu o furculiță și se amestecă cu maioneza
făcută din gălbenușul crud, muștarul și uleiul adăugat
treptat.
Amestecul se sărează și se piperează după gust, apoi
se umplu jumătățile de albuș.
După dust, verdeața se poate pune în amestec sau
deasupra ouălor.
Cînd sînt gata, jumătățile de ou se acoperă cu maioneză,
se ornează cu jumătăți de măsline și se așază pe un platou
cu frunze verzi de salată.
Se servesc ziua în care au fost preparate.
Postare
ANPC Termeni și Condiții