Pagini
- Pagina de Pornire
- Cum să ne Îngrijim de Sănătate și Frumusețea Noastră
- Contact
- Plante Medicinale - Tratamente Naturiste
- Sfaturi Pentru Tinerii Căsătoriți
- D-Ale Casei Canal pe Youtube
- Rețete ( Mîncare ca la Mama Acasă ) Rețete Bătrînești
- Câinele Sănătos și Câinele Bolnav
- Alimentația Copilului Mic
- Sfaturi Utile
- Poeții, Poezii, Fabule, Colinde, Pastele, Doine, Balade
Ouă Umplute cu Ficăței de Pasăre
OUĂ UMPLUTE CU FICĂȚEI DE PASĂRE
Ingrediente
- 6 ouă
- 4 ficăței fierți de pasăre
- verdeață tocată
- 1 linguriță de muștar
- sare
- piper măcinat
Mod de preparare
Ouăle se fierb în apă cu sare, se țin cîteva minute
în apă rece, se scot și se curăță de coajă.
Se taie pe lung, în două părți egale.
Gălbenușurile se pun într-o farfurie adîncă, se sfărîmă
bine, se amestecă apoi cu ficățeii de pasăre fierți și
tocați mărunt, cu verdeață tocată și o linguriță de muștar.
Amestecul se sărează și se piperează după gust, apoi se umplu
jumătățile de albuș cu el.
Ouăle se sărează pe un platou de roșii și ardei gras.
După gust, ele pot fi servite alături de ficăței de pasăre
preparați în sos de vin.
Postare
ANPC Termeni și Condiții