Ochiuri cu Resturi de Carne




OCHIURI CU RESTURI DE CARNE


Ingrediente


- 300 g carne fiartă sau friptură rece
- 1 ceapă mică
- 1 castravete murat
- 1 linguriță de bulion
- 1 ceașcă de ulei
- sare
- piper măcinat
- pătrunjel tocat
- 6 ouă


 Mod de preparare


Se taie carnea mărunt, se pune să se călească cu
o ceașcă tocată, un castravete murat tăit felii
subțiri și jumătate ceașcă de ulei.
Se acoperă cratița în timp ce fierbe și se lasă
pînă cînd se înmoaie castravetele.
Se adaugă o lingură de bulion și cîteva linguri
de apă sau de vin alb.
Cînd amestecul este gata și se poate consuma, se
ia 6 ochiuri făcute în ulei și se servesc imediat,
cu salata de sfeclă roșie și cu hrean.





Ochiuri cu Resturi de Carne




OCHIURI CU RESTURI DE CARNE


Ingrediente


- 300 g carne fiartă sau friptură rece
- 1 ceapă mică
- 1 castravete murat
- 1 linguriță de bulion
- 1 ceașcă de ulei
- sare
- piper măcinat
- pătrunjel tocat
- 6 ouă


 Mod de preparare


Se taie carnea mărunt, se pune să se călească cu
o ceașcă tocată, un castravete murat tăit felii
subțiri și jumătate ceașcă de ulei.
Se acoperă cratița în timp ce fierbe și se lasă
pînă cînd se înmoaie castravetele.
Se adaugă o lingură de bulion și cîteva linguri
de apă sau de vin alb.
Cînd amestecul este gata și se poate consuma, se
ia 6 ochiuri făcute în ulei și se servesc imediat,
cu salata de sfeclă roșie și cu hrean.





Ochiuri în Unt




OCHIURI ÎN UNT


Ingrediente

- 6 ouă
- 1 lingură de unt
- sare
- 1 felie de cașcaval



Mod de preparare


Se pune untul în tigaie, se lasă să se topească, se spală
ouăle cu apă caldă, se sparg pe rînd și se pun la distanța
unul de altul în tigaia cu unt.
Se presară sare pe fiecare ou, se acoperă tigaia, se lasă
să se închege bine albușurile.
Cînd sînt gata, se rade deasupra cașcaval și se sevesc
imediat, alături de cartofi prăjiți și salată de sezon.






Ochiuri în Unt




OCHIURI ÎN UNT


Ingrediente

- 6 ouă
- 1 lingură de unt
- sare
- 1 felie de cașcaval



Mod de preparare


Se pune untul în tigaie, se lasă să se topească, se spală
ouăle cu apă caldă, se sparg pe rînd și se pun la distanța
unul de altul în tigaia cu unt.
Se presară sare pe fiecare ou, se acoperă tigaia, se lasă
să se închege bine albușurile.
Cînd sînt gata, se rade deasupra cașcaval și se sevesc
imediat, alături de cartofi prăjiți și salată de sezon.






Postare

  ANPC Termeni și Condiții