Macaroane cu Carne




MACAROANE CU CARNE


Ingrediente

- 300 g carne tocată
- 2 cepe
- 1 ou
- sare
- piper măcinat
- 300 g macaroane
- verdeață tocată
- 1 ceșcuță de ulei
- 1 lingură de unt
- 1 pahar sos de roșii


Mod de preparare


Se pun macaroanele în apă clocotește și se fierbe 20 de minute.
Se scot, se clătesc cu apă rece și se scurg bine.
Carnea tocată se călește cu două cepe tocate mărunt și o ceșcuță
de ulei.
Cînd carnea nu mai are sos, se ia cratița de pe foc, se adaugă oul,
se sărează și se piperează amestecul, se pune verdeață tocată și
se amestecă bine.
Într-o formă unsă cu unt, se pun macaroanele amestecate cu carnea
astfel pregătită, se introduce forma în cuptorul încins și se lasă
jumătate de oră.
Se acoperă mîncarea cu sosul de roșii, se mai ține în cuptor cîteva
minute, apoi se stinge focul.
Mîncarea se servește caldă.






Macaroane cu Carne




MACAROANE CU CARNE


Ingrediente

- 300 g carne tocată
- 2 cepe
- 1 ou
- sare
- piper măcinat
- 300 g macaroane
- verdeață tocată
- 1 ceșcuță de ulei
- 1 lingură de unt
- 1 pahar sos de roșii


Mod de preparare


Se pun macaroanele în apă clocotește și se fierbe 20 de minute.
Se scot, se clătesc cu apă rece și se scurg bine.
Carnea tocată se călește cu două cepe tocate mărunt și o ceșcuță
de ulei.
Cînd carnea nu mai are sos, se ia cratița de pe foc, se adaugă oul,
se sărează și se piperează amestecul, se pune verdeață tocată și
se amestecă bine.
Într-o formă unsă cu unt, se pun macaroanele amestecate cu carnea
astfel pregătită, se introduce forma în cuptorul încins și se lasă
jumătate de oră.
Se acoperă mîncarea cu sosul de roșii, se mai ține în cuptor cîteva
minute, apoi se stinge focul.
Mîncarea se servește caldă.






Iofcale cu Carne



IOFCALE CU CARNE


Ingrediente

- 300 g carne tocată
- 2 cepe
- o ceașcă de ulei
- sare
- piper măcinat
- un ou crud
- 500 g iofcale
- 50 g unt



Mod de preparare


După ce ați făcut iofcalele, se usucă o oră, apoi se fierb
în apă care clocotește, un sfert de oră.
Se scot, se clătesc cu apă rece și se scurg bine, după
care se pun într-o formă unsă cu două linguri de unt.
Separat, se călește carnea împreună cu două cepe tocate
mărunt și o ceașcă mică de ulei.
Carnea este gata atunci cînd nu mai are sos.
Se ia cratița de pe foc și se lasă amestecul să se răcească.
Se adaugă un ou crud, sare și piper măcinat.
Amestecul se pune peste iofcale și se omogenizează ușor,
sau se așază la mijlocul formei și se acoperă cu un strat de
iofcale.
Forma se introduce în cuptor și se ține jumătate de oră, pînă
cînd mîncarea se rumenește ușor.
Se servește foarte caldă.





Iofcale cu Carne



IOFCALE CU CARNE


Ingrediente

- 300 g carne tocată
- 2 cepe
- o ceașcă de ulei
- sare
- piper măcinat
- un ou crud
- 500 g iofcale
- 50 g unt



Mod de preparare


După ce ați făcut iofcalele, se usucă o oră, apoi se fierb
în apă care clocotește, un sfert de oră.
Se scot, se clătesc cu apă rece și se scurg bine, după
care se pun într-o formă unsă cu două linguri de unt.
Separat, se călește carnea împreună cu două cepe tocate
mărunt și o ceașcă mică de ulei.
Carnea este gata atunci cînd nu mai are sos.
Se ia cratița de pe foc și se lasă amestecul să se răcească.
Se adaugă un ou crud, sare și piper măcinat.
Amestecul se pune peste iofcale și se omogenizează ușor,
sau se așază la mijlocul formei și se acoperă cu un strat de
iofcale.
Forma se introduce în cuptor și se ține jumătate de oră, pînă
cînd mîncarea se rumenește ușor.
Se servește foarte caldă.





Postare

  ANPC Termeni și Condiții