Pagini
- Pagina de Pornire
- Cum să ne Îngrijim de Sănătate și Frumusețea Noastră
- Contact
- Plante Medicinale - Tratamente Naturiste
- Sfaturi Pentru Tinerii Căsătoriți
- D-Ale Casei Canal pe Youtube
- Rețete ( Mîncare ca la Mama Acasă ) Rețete Bătrînești
- Câinele Sănătos și Câinele Bolnav
- Alimentația Copilului Mic
- Sfaturi Utile
- Poeții, Poezii, Fabule, Colinde, Pastele, Doine, Balade
Macaroane cu Carne
MACAROANE CU CARNE
Ingrediente
- 300 g carne tocată
- 2 cepe
- 1 ou
- sare
- piper măcinat
- 300 g macaroane
- verdeață tocată
- 1 ceșcuță de ulei
- 1 lingură de unt
- 1 pahar sos de roșii
Mod de preparare
Se pun macaroanele în apă clocotește și se fierbe 20 de minute.
Se scot, se clătesc cu apă rece și se scurg bine.
Carnea tocată se călește cu două cepe tocate mărunt și o ceșcuță
de ulei.
Cînd carnea nu mai are sos, se ia cratița de pe foc, se adaugă oul,
se sărează și se piperează amestecul, se pune verdeață tocată și
se amestecă bine.
Într-o formă unsă cu unt, se pun macaroanele amestecate cu carnea
astfel pregătită, se introduce forma în cuptorul încins și se lasă
jumătate de oră.
Se acoperă mîncarea cu sosul de roșii, se mai ține în cuptor cîteva
minute, apoi se stinge focul.
Mîncarea se servește caldă.
Postare
ANPC Termeni și Condiții