Pagini
- Pagina de Pornire
- Cum să ne Îngrijim de Sănătate și Frumusețea Noastră
- Contact
- Plante Medicinale - Tratamente Naturiste
- Sfaturi Pentru Tinerii Căsătoriți
- D-Ale Casei Canal pe Youtube
- Rețete ( Mîncare ca la Mama Acasă ) Rețete Bătrînești
- Câinele Sănătos și Câinele Bolnav
- Alimentația Copilului Mic
- Sfaturi Utile
- Poeții, Poezii, Fabule, Colinde, Pastele, Doine, Balade
Colțunași cu Carne
COLȚUNAȘI CU CARNE
Ingrediente
- 1 Ou
- 1/2 coajă ou plină cu apă rece
- făină cît cuprinde
- sare
- Pentru Aluat
- 100 g de carne rasol fiartă
- 1 ceapă mică
- sare
- 1 lingură de unt
- 1/2 linguriță bulion
Mod de preparare
Se sparge oul, se adaugă o jumătate de coajă plină
cu apă rece, se amestecă, se pune un praf de sare și
se cerne deasupra făină.
Se frămîntă un aluat potrivit de tare, care se întinde
imediat sub formă de foaie.
Se taie foaia în pătrate cu latura de 4 cm, se pune
umplutura pe un colț, se lipesc pătratele în triunghi,
apoi se pun în apă care clocotește.
Umplutura se pregătește din carne tocată, în amestec
cu ceapă și un praf de sare, călite în puțin ulei.
Cînd umplutura nu mai are sos, se ia cratița de pe foc
și se răcește, după care se folosește.
Postare
ANPC Termeni și Condiții