Pagini
- Pagina de Pornire
- Cum să ne Îngrijim de Sănătate și Frumusețea Noastră
- Contact
- Plante Medicinale - Tratamente Naturiste
- Sfaturi Pentru Tinerii Căsătoriți
- D-Ale Casei Canal pe Youtube
- Rețete ( Mîncare ca la Mama Acasă ) Rețete Bătrînești
- Câinele Sănătos și Câinele Bolnav
- Alimentația Copilului Mic
- Sfaturi Utile
- Poeții, Poezii, Fabule, Colinde, Pastele, Doine, Balade
Budincă de Franzelă cu Ficat
BUDINCĂ DE FRANZELĂ CU FICAT
Ingrediete
- 1/2 franzelă
- 1/2 l supă de carne
- 200 g ficat de pasăre
- 2 linguri de unt
- 2 ouă
- verdeață tocată
- sare
- piper măcinat
Mod de preparare
Se taie franzela felii și se pun să se înmoaie în supa
de pasăre.
Se sfărîmă bine franzela după ce s-a scurs, se pune
într-o farfurie adîncă și se amestecă cu ficatul de
pasăre, fiert și dat prin mașina de tocat.
La amestec se adaugă cele două gălbenușuri, verdeață
tocată și jumătate din cantitatea de unt.
Se sărează și se piperează după gust, se adaugă
albușurile bătute spumă și se răstoarnă compoziția
într-o formă unsă cu o lingură de unt.
Se introduce forma în cuptorul încins, se coace trei sferturi
de oră la foc potrivit și se scoate cînd s-a rumenit ușor.
Budinca se servește caldă.
Postare
ANPC Termeni și Condiții