Pagini
- Pagina de Pornire
- Cum să ne Îngrijim de Sănătate și Frumusețea Noastră
- Contact
- Plante Medicinale - Tratamente Naturiste
- Sfaturi Pentru Tinerii Căsătoriți
- D-Ale Casei Canal pe Youtube
- Rețete ( Mîncare ca la Mama Acasă ) Rețete Bătrînești
- Câinele Sănătos și Câinele Bolnav
- Alimentația Copilului Mic
- Sfaturi Utile
- Poeții, Poezii, Fabule, Colinde, Pastele, Doine, Balade
Iofcale
IOFCALE
Ingrediente
- 1/2 făină
- sare
- 3 ouă
- 3 jumătăți de coajă de ou cu apă
Mod de preparare
Se cerne făina și se pune într-un castron cu un praf de sare.
Se spală ouăle, se sparg peste făină, se adaugă apoi trei
jumătăți de coajă de ou pline cu apă și se frămîntă un aluat tare.
Se frămîntă un sfert de oră, în așa fel ca, atunci cînd este
gata, aluatul să nu se lipească de planșetă sau de mînă.
Se taie aluatul în mai multe părți, se întinde o foaie subțire
pe o planșetă de scîndură geluită, se lasă să se usuce un sfert
de oră, după care se taie romburi cu latura de 3 cm și se lasă
în continuare pe planșetă.
Cînd s-au uscat, se pun să fiarbă în apă care clocotește, se
amestecă ușor în vasul cu apă, se scot după zece minute și
se pregătesc.
Postare
ANPC Termeni și Condiții