Pagini
- Pagina de Pornire
- Cum să ne Îngrijim de Sănătate și Frumusețea Noastră
- Contact
- Plante Medicinale - Tratamente Naturiste
- Sfaturi Pentru Tinerii Căsătoriți
- D-Ale Casei Canal pe Youtube
- Rețete ( Mîncare ca la Mama Acasă ) Rețete Bătrînești
- Câinele Sănătos și Câinele Bolnav
- Alimentația Copilului Mic
- Sfaturi Utile
- Poeții, Poezii, Fabule, Colinde, Pastele, Doine, Balade
Macaroane cu Ciuperci
MACAROANE CU CIUPERCI
Ingrediente
- 300 g macaroane
- 50 g unt
- 200 g ciuperci
- 200 g cașcaval sau telemea
- sare
- piper măcinat
- 1 păhărel de sos de roșii
Mod de preparare
Se fierb macaroanele în apă cu sare o jumătate de oră, după care
se clătesc cu apă rece și se scurg bine.
Se lasă deoparte, timp în care se pregătesc ciupercile.
Se curăță ciupercile de partea tare, se spală în mai multe ape,
trecînd cu mîna peste lamele, se taie felii subțiri și se pun într-un
vas emailat să se călească cu o lingură de unt și un praf de sare.
Cînd s-au înmuiat bine, se amestecă ciupercile cu macaroanele
scurse, cu telemea rasă și un păhărel sos de roșii.
Amestecul se toarnă într-o cratiță unsă cu o lingură de unt, care
se introduce în cuptor sau se ține pe plită la foc mic.
Mîncarea se scade bine și se servește caldă.
Se sărează și se piperează după gust.
Macaroane cu Ciuperci
MACAROANE CU CIUPERCI
Ingrediente
- 300 g macaroane
- 50 g unt
- 200 g ciuperci
- 200 g cașcaval sau telemea
- sare
- piper măcinat
- 1 păhărel de sos de roșii
Mod de preparare
Se fierb macaroanele în apă cu sare o jumătate de oră, după care
se clătesc cu apă rece și se scurg bine.
Se lasă deoparte, timp în care se pregătesc ciupercile.
Se curăță ciupercile de partea tare, se spală în mai multe ape,
trecînd cu mîna peste lamele, se taie felii subțiri și se pun într-un
vas emailat să se călească cu o lingură de unt și un praf de sare.
Cînd s-au înmuiat bine, se amestecă ciupercile cu macaroanele
scurse, cu telemea rasă și un păhărel sos de roșii.
Amestecul se toarnă într-o cratiță unsă cu o lingură de unt, care
se introduce în cuptor sau se ține pe plită la foc mic.
Mîncarea se scade bine și se servește caldă.
Se sărează și se piperează după gust.
Macaroane cu Brînză
MACAROANE CU BRÎNZĂ
Ingrediente
- 300 g macaroane
- 300 brînză sărată în amestec cu brînză de vaci
- 1 linguri de unt
- sare
- zahăr
Mod de preparare
Macaroanele se fierb în apă cu sare o jumătate de oră,
după care se acoperă cu apă rece și se lasă zece minute.
Se scurg, se pun într-o formă unsă cu o lingură de unt,
se pune brînza deasupra, se amestecă bine și se introduce
forma în cuptor sau se lasă pe plită la foc mic.
Se pune restul de unt, se amestecă din cînd în cînd, se
trage forma de pe foc și se servesc macaroanele calde
sau reci, cu sau fără zahăr.
Macaroane cu Brînză
MACAROANE CU BRÎNZĂ
Ingrediente
- 300 g macaroane
- 300 brînză sărată în amestec cu brînză de vaci
- 1 linguri de unt
- sare
- zahăr
Mod de preparare
Macaroanele se fierb în apă cu sare o jumătate de oră,
după care se acoperă cu apă rece și se lasă zece minute.
Se scurg, se pun într-o formă unsă cu o lingură de unt,
se pune brînza deasupra, se amestecă bine și se introduce
forma în cuptor sau se lasă pe plită la foc mic.
Se pune restul de unt, se amestecă din cînd în cînd, se
trage forma de pe foc și se servesc macaroanele calde
sau reci, cu sau fără zahăr.
Abonați-vă la:
Comentarii (Atom)
Postare
ANPC Termeni și Condiții