Spaghete Milaneze



SPAGHETE MILANEZE


Ingrediente

- 200 g spaghete
- 1/2 kg roșii
- sare
- 100 g unt
- 1 lingură de zahăr
- 100 g costiță afumată sau jambon slab



Mod de preparare


Se pun spaghetele în apă cu sare și se fierb o jumătate
de oră.
Se spală cu apă rece, se scurg și se pun într-un vas
emailat împreună cu jumătate din cantitatea de unt, apoi
se amestecă, după ce untul s-a topit, cu sosul de roșii
obținut din 1/2 kg roșii, îndulcit ușor și amestecat cu
felii subțiri de costiță sau jambon călite cu unt.
Cratița se ține pe foc mic pînă cînd scade sosul.
Se servesc cu cașcaval ras deasupra.




Spaghete Milaneze



SPAGHETE MILANEZE


Ingrediente

- 200 g spaghete
- 1/2 kg roșii
- sare
- 100 g unt
- 1 lingură de zahăr
- 100 g costiță afumată sau jambon slab



Mod de preparare


Se pun spaghetele în apă cu sare și se fierb o jumătate
de oră.
Se spală cu apă rece, se scurg și se pun într-un vas
emailat împreună cu jumătate din cantitatea de unt, apoi
se amestecă, după ce untul s-a topit, cu sosul de roșii
obținut din 1/2 kg roșii, îndulcit ușor și amestecat cu
felii subțiri de costiță sau jambon călite cu unt.
Cratița se ține pe foc mic pînă cînd scade sosul.
Se servesc cu cașcaval ras deasupra.




Spaghete cu Brînză



SPAGHETE CU BRÎNZĂ


Ingrediente

- 300 g spaghete
- 200 g brînză sărată
- 200 g brînză de vaci
- 2 linguri de unt
- 2 linguri de zahăr
- 3 ouă
- sare

Mod de preparare


Se fierb spaghetele în apă cu sare o jumătate de oră,
după care se spală cu apă rece și se scurg.
Se unge o formă de sticlă incasabilă cu o lingură de
unt, se răstoarnă spaghetele amestecate cu brînză
sărată și brînză de vacă, se acoperă amestecul cu
ouăle bătute spumă, cu o linguriță de sare și cu 2
linguri de zahăr.
Forma se introduce în cuptor, cu bucățele mici de unt
deasupra, și se ține o jumătate de oră la foc potrivit.
Cînd spaghetele sînt rumenite ușor, se scoate forma
și se servesc calde, pudrate cu zahăr sau acoperite cu
cașcaval ras.





Spaghete cu Brînză



SPAGHETE CU BRÎNZĂ


Ingrediente

- 300 g spaghete
- 200 g brînză sărată
- 200 g brînză de vaci
- 2 linguri de unt
- 2 linguri de zahăr
- 3 ouă
- sare

Mod de preparare


Se fierb spaghetele în apă cu sare o jumătate de oră,
după care se spală cu apă rece și se scurg.
Se unge o formă de sticlă incasabilă cu o lingură de
unt, se răstoarnă spaghetele amestecate cu brînză
sărată și brînză de vacă, se acoperă amestecul cu
ouăle bătute spumă, cu o linguriță de sare și cu 2
linguri de zahăr.
Forma se introduce în cuptor, cu bucățele mici de unt
deasupra, și se ține o jumătate de oră la foc potrivit.
Cînd spaghetele sînt rumenite ușor, se scoate forma
și se servesc calde, pudrate cu zahăr sau acoperite cu
cașcaval ras.





Postare

  ANPC Termeni și Condiții