Pagini
- Pagina de Pornire
- Cum să ne Îngrijim de Sănătate și Frumusețea Noastră
- Contact
- Plante Medicinale - Tratamente Naturiste
- Sfaturi Pentru Tinerii Căsătoriți
- D-Ale Casei Canal pe Youtube
- Rețete ( Mîncare ca la Mama Acasă ) Rețete Bătrînești
- Câinele Sănătos și Câinele Bolnav
- Alimentația Copilului Mic
- Sfaturi Utile
- Poeții, Poezii, Fabule, Colinde, Pastele, Doine, Balade
Supă de Vișine
SUPĂ DE VIȘINE
Ingrediente
- 1 kg de vișine
- 1 lingură de zahăr
- 1 linguriță de sare
- 2 litri de apă
- 2 ouă
Mod de preparare
Se curăță vișinele de codițe și se spală cu apă rece,
după care se pun să fiarbă în 2 litri de apă caldă.
După ce supa a dat în clocot, se adaugă o lingură
de zahăr, se acoperă oala și se continuă fierberea
pînă cînd fructele crapă ușor.
Se ia supa de pe foc, după ce s-a potrivit de sare, se
lasă să se răcească un sfert de oră și se drege cu două
ouă bătute spumă.
Supa se servește rece.
Supă de Vișine
SUPĂ DE VIȘINE
Ingrediente
- 1 kg de vișine
- 1 lingură de zahăr
- 1 linguriță de sare
- 2 litri de apă
- 2 ouă
Mod de preparare
Se curăță vișinele de codițe și se spală cu apă rece,
după care se pun să fiarbă în 2 litri de apă caldă.
După ce supa a dat în clocot, se adaugă o lingură
de zahăr, se acoperă oala și se continuă fierberea
pînă cînd fructele crapă ușor.
Se ia supa de pe foc, după ce s-a potrivit de sare, se
lasă să se răcească un sfert de oră și se drege cu două
ouă bătute spumă.
Supa se servește rece.
Supă de Varză
SUPĂ DE VARZĂ
Ingrediente
- 1 varză albă
- 1 ceapă
- 100 g de slănină
- sare
- 2 morcovi
- 1/2 țelină
- 1/2 franzelă
Mod de preparare
Se curăță varza de frunzele veștede, se spală și se taie
felii mari.
Se curăță zarzavatul și se pune împreună cu varza să
fiarbă în apă caldă.
Se fierbe totul la foc mic, cu fîșii subțiri de slănină și sare,
după gust.
Cînd varza este fiartă, se trage oala de pe foc.
Se pun felii subțiri de franzelă în farfurii, se toarnă deasupra
supă și se servește caldă.
Supă de Varză
SUPĂ DE VARZĂ
Ingrediente
- 1 varză albă
- 1 ceapă
- 100 g de slănină
- sare
- 2 morcovi
- 1/2 țelină
- 1/2 franzelă
Mod de preparare
Se curăță varza de frunzele veștede, se spală și se taie
felii mari.
Se curăță zarzavatul și se pune împreună cu varza să
fiarbă în apă caldă.
Se fierbe totul la foc mic, cu fîșii subțiri de slănină și sare,
după gust.
Cînd varza este fiartă, se trage oala de pe foc.
Se pun felii subțiri de franzelă în farfurii, se toarnă deasupra
supă și se servește caldă.
Abonați-vă la:
Comentarii (Atom)
Postare
ANPC Termeni și Condiții