Cartofi Fierți și Prăjiți




CARTOFI FIERȚI ȘI PRĂJIȚI


Ingrediente

- 1 kg cartofi
- 1 ceașcă de ulei
- sare
- 100 g cașcaval
- mărar tocat



Mod de preparare


Se curăță cartofii, se fierb în apă cu sare și se
scot cînd sînt gata.
Se taie felii groase și se prăjesc în ulei încins
pînă cînd se rumenesc.
Se scot se acoperă cu cașcaval ras și mărar tocat
și se servesc fierbinți, cu ochiuri romînești și
salată de sezon.




Cartofi Fierți și Prăjiți




CARTOFI FIERȚI ȘI PRĂJIȚI


Ingrediente

- 1 kg cartofi
- 1 ceașcă de ulei
- sare
- 100 g cașcaval
- mărar tocat



Mod de preparare


Se curăță cartofii, se fierb în apă cu sare și se
scot cînd sînt gata.
Se taie felii groase și se prăjesc în ulei încins
pînă cînd se rumenesc.
Se scot se acoperă cu cașcaval ras și mărar tocat
și se servesc fierbinți, cu ochiuri romînești și
salată de sezon.




Cartofi Fierți cu Unt




CARTOFI FIERȚI CU UNT


Ingrediente

- 1 kg de cartofi noi
- 2 linguri de unt
- mărar tocat
- sare
- smîntînă



Mod de preparare


Se curăță cartofii sau se spală și se fierb în coajă.
Se scot cînd au fiert, se taie felii rotunde, se pune
unt peste ei, se sărează și se acoperă cu smîntînă.
Se servesc calzi, cu verdeață tocată deasupra, ca
garnitură sau ca un fel de mîncare.





Cartofi Fierți cu Unt




CARTOFI FIERȚI CU UNT


Ingrediente

- 1 kg de cartofi noi
- 2 linguri de unt
- mărar tocat
- sare
- smîntînă



Mod de preparare


Se curăță cartofii sau se spală și se fierb în coajă.
Se scot cînd au fiert, se taie felii rotunde, se pune
unt peste ei, se sărează și se acoperă cu smîntînă.
Se servesc calzi, cu verdeață tocată deasupra, ca
garnitură sau ca un fel de mîncare.





Postare

  ANPC Termeni și Condiții