Pagini
- Pagina de Pornire
- Cum să ne Îngrijim de Sănătate și Frumusețea Noastră
- Contact
- Plante Medicinale - Tratamente Naturiste
- Sfaturi Pentru Tinerii Căsătoriți
- D-Ale Casei Canal pe Youtube
- Rețete ( Mîncare ca la Mama Acasă ) Rețete Bătrînești
- Câinele Sănătos și Câinele Bolnav
- Alimentația Copilului Mic
- Sfaturi Utile
- Poeții, Poezii, Fabule, Colinde, Pastele, Doine, Balade
Cartofi Fierți cu Unt
CARTOFI FIERȚI CU UNT
Ingrediente
- 1 kg de cartofi noi
- 2 linguri de unt
- mărar tocat
- sare
- smîntînă
Mod de preparare
Se curăță cartofii sau se spală și se fierb în coajă.
Se scot cînd au fiert, se taie felii rotunde, se pune
unt peste ei, se sărează și se acoperă cu smîntînă.
Se servesc calzi, cu verdeață tocată deasupra, ca
garnitură sau ca un fel de mîncare.
Cartofi Fierți cu Unt
CARTOFI FIERȚI CU UNT
Ingrediente
- 1 kg de cartofi noi
- 2 linguri de unt
- mărar tocat
- sare
- smîntînă
Mod de preparare
Se curăță cartofii sau se spală și se fierb în coajă.
Se scot cînd au fiert, se taie felii rotunde, se pune
unt peste ei, se sărează și se acoperă cu smîntînă.
Se servesc calzi, cu verdeață tocată deasupra, ca
garnitură sau ca un fel de mîncare.
Cartofi cu Salam la Cuptor
CARTOFI CU SALAM LA CUPTOR
Ingrediente
- 1 kg cartofi noi
- 1/4 kg salam
- usturoi
- sare
- 1 ceapă
- verdeață tocată
- 1 pahar de smîntînă
- 2 linguri de unt
Mod de preparare
Se curăță cartofii, se spală în multă apă rece și se pun
peste ceapa călită cu două linguri de unt.
Peste cartofi se taie mărunt usturoi, se pun felii de salam
și se sărează puțin, după care se acoperă vasul și se lasă să
fiarbă la foc mic.
Cînd cartofii sînt fierți, se pune deasupra lor verdeață tocată
și un pahar de smîntînă.
Se servesc fierbinți, cu salată picantă de roșii și ardei gras.
Cartofi cu Salam la Cuptor
CARTOFI CU SALAM LA CUPTOR
Ingrediente
- 1 kg cartofi noi
- 1/4 kg salam
- usturoi
- sare
- 1 ceapă
- verdeață tocată
- 1 pahar de smîntînă
- 2 linguri de unt
Mod de preparare
Se curăță cartofii, se spală în multă apă rece și se pun
peste ceapa călită cu două linguri de unt.
Peste cartofi se taie mărunt usturoi, se pun felii de salam
și se sărează puțin, după care se acoperă vasul și se lasă să
fiarbă la foc mic.
Cînd cartofii sînt fierți, se pune deasupra lor verdeață tocată
și un pahar de smîntînă.
Se servesc fierbinți, cu salată picantă de roșii și ardei gras.
Abonați-vă la:
Comentarii (Atom)
Postare
ANPC Termeni și Condiții