Pagini
- Pagina de Pornire
- Cum să ne Îngrijim de Sănătate și Frumusețea Noastră
- Contact
- Plante Medicinale - Tratamente Naturiste
- Sfaturi Pentru Tinerii Căsătoriți
- D-Ale Casei Canal pe Youtube
- Rețete ( Mîncare ca la Mama Acasă ) Rețete Bătrînești
- Câinele Sănătos și Câinele Bolnav
- Alimentația Copilului Mic
- Sfaturi Utile
- Poeții, Poezii, Fabule, Colinde, Pastele, Doine, Balade
Conopidă cu Smîntînă
CONOPIDĂ CU SMÎNTÎNĂ
Ingrediente
- 1 conopidă
- 1 cană de smîntînă
- 1 lingură de unt
- 100 g cașcaval ras
- 1 lingură de făină
- sare
Mod de preparare
Se pune conopidă desfăcută în buchete mici să fiarbă în
apă cu sare și se scoate după zece minute.
Se unge o formă cu unt și se așază conopida în formă.
Se acoperă cu smîntînă în care s-a desfăcut o lingură de
făină și s-a sărat după gust și se introduce forma în cuptor
pentru o jumătate de oră.
Peste smîntînă se rade cașcaval sau telemea sărată.
Cînd mîncarea prinde un strat auriu, se stinge focul și se
servește imediat.
Conopidă cu Smîntînă
CONOPIDĂ CU SMÎNTÎNĂ
Ingrediente
- 1 conopidă
- 1 cană de smîntînă
- 1 lingură de unt
- 100 g cașcaval ras
- 1 lingură de făină
- sare
Mod de preparare
Se pune conopidă desfăcută în buchete mici să fiarbă în
apă cu sare și se scoate după zece minute.
Se unge o formă cu unt și se așază conopida în formă.
Se acoperă cu smîntînă în care s-a desfăcut o lingură de
făină și s-a sărat după gust și se introduce forma în cuptor
pentru o jumătate de oră.
Peste smîntînă se rade cașcaval sau telemea sărată.
Cînd mîncarea prinde un strat auriu, se stinge focul și se
servește imediat.
Conopidă cu Cașcaval
CONOPIDĂ CU CAȘCAVAL
Ingrediente
- 1 conopidă mare
- 200 g cașcaval
- 1 lingură de unt
- sare
- 1 ou crud
- pesmet
Mod de preparare
Se desface conopida buchete mici și se pune să fiarbă,
în apă care clocotește, zece minute.
Se aruncă apa, se scoate conopida și se lasă să se scurgă.
Se unge o formă cu unt, se tapetează cu pesmet, se așază
conopidă alternînd cu un strat subțire de cașcaval ras, se
acoperă conținutul cu un ou bătut bine, sărat și piperat,
după gust, și se introduce forma în cuptorul cald, pentru
o jumătate de oră.
Se servește caldă, cu pîine proaspătă.
Conopidă cu Cașcaval
CONOPIDĂ CU CAȘCAVAL
Ingrediente
- 1 conopidă mare
- 200 g cașcaval
- 1 lingură de unt
- sare
- 1 ou crud
- pesmet
Mod de preparare
Se desface conopida buchete mici și se pune să fiarbă,
în apă care clocotește, zece minute.
Se aruncă apa, se scoate conopida și se lasă să se scurgă.
Se unge o formă cu unt, se tapetează cu pesmet, se așază
conopidă alternînd cu un strat subțire de cașcaval ras, se
acoperă conținutul cu un ou bătut bine, sărat și piperat,
după gust, și se introduce forma în cuptorul cald, pentru
o jumătate de oră.
Se servește caldă, cu pîine proaspătă.
Abonați-vă la:
Comentarii (Atom)
Postare
ANPC Termeni și Condiții