Dovlecei Pane



DOVLECEI PANE


Ingrediente

-  4 dovlecei tineri
- 1 ceașcă de ulei
- 3 linguri de făină
- 1 ou
- 1 ceașcă de lapte
- usturoi


Mod de preparare

Se curăță dovleceii, se taie felii groase de 1 - 2 cm,
se presară cu sare fină și se lasă să stea cinci minute
într-o farfurie.
Se schimbă în altă farfurie, se trec feliile de dovlecei
prin aluat de clătite făcut din ou, făină și lapte și se
prăjesc în ulei încins.
Dovleceii pane se servesc cu mujdei de usturoi.






Dovlecei Pane



DOVLECEI PANE


Ingrediente

-  4 dovlecei tineri
- 1 ceașcă de ulei
- 3 linguri de făină
- 1 ou
- 1 ceașcă de lapte
- usturoi


Mod de preparare

Se curăță dovleceii, se taie felii groase de 1 - 2 cm,
se presară cu sare fină și se lasă să stea cinci minute
într-o farfurie.
Se schimbă în altă farfurie, se trec feliile de dovlecei
prin aluat de clătite făcut din ou, făină și lapte și se
prăjesc în ulei încins.
Dovleceii pane se servesc cu mujdei de usturoi.






Chiftele de Dovlecei



CHIFTELE DE DOVLECEI

Ingrediente
Video chiftele
- 4 dovlecei mari
- 2 ouă
- 2 linguri de făină
- 3 linguri de pesmet
- sare
- piper măcinat
- 1 ceașcă de ulei
- verdeață tocată

Video chiftele

Mod de preparare

Se curăță dovleceii de coaja albă, se spală și se dau
pe răzătoare.
Se lasă cu sare peste ei cinci minute, apoi se scurg
și se amestecă într-un vas adînc cu două ouă bătute
spumă, două linguri de făină, sare și piper măcinat.
Amestecul se omogenizează, se colorează cu verdeață
tocată mărunt și se împarte în părți egale, din care se
fac chiftele.
Chiftelele se trec prin pesmet și se prăjesc în ulei încins.
Se servesc calde, cu garnitură de legume rasol.
Video chiftele


Chiftele de Dovlecei



CHIFTELE DE DOVLECEI

Ingrediente
Video chiftele
- 4 dovlecei mari
- 2 ouă
- 2 linguri de făină
- 3 linguri de pesmet
- sare
- piper măcinat
- 1 ceașcă de ulei
- verdeață tocată

Video chiftele

Mod de preparare

Se curăță dovleceii de coaja albă, se spală și se dau
pe răzătoare.
Se lasă cu sare peste ei cinci minute, apoi se scurg
și se amestecă într-un vas adînc cu două ouă bătute
spumă, două linguri de făină, sare și piper măcinat.
Amestecul se omogenizează, se colorează cu verdeață
tocată mărunt și se împarte în părți egale, din care se
fac chiftele.
Chiftelele se trec prin pesmet și se prăjesc în ulei încins.
Se servesc calde, cu garnitură de legume rasol.
Video chiftele


Postare

  ANPC Termeni și Condiții