Fasole Verde cu Usturoi



FASOLE VERDE CU USTUROI

Ingrediente

- 1 kg fasole verde
- sare
- 1 lingură de supă concentrată
- mărar tocat
- usturoi
- 3 linguri de ulei



Mod de preparare

Se curăță fasolea, se spală în apă rece și se pune să
fiarbă cu o cană de apă care clocotește.
Se acoperă cratița, se micșorează focul și se fierbe
o oră, după care se adaugă supa concentrată, sarea
necesară și cîteva linguri de ulei.
După un sfert de oră, se ia cratița de pe foc, se face un
mujdei de usturoi care se pune peste fasolea răcită un
sfert de oră, se presară deasupra mărar tocat fin și se
servește.
Este bună și rece.




Fasole Verde cu Usturoi



FASOLE VERDE CU USTUROI

Ingrediente

- 1 kg fasole verde
- sare
- 1 lingură de supă concentrată
- mărar tocat
- usturoi
- 3 linguri de ulei



Mod de preparare

Se curăță fasolea, se spală în apă rece și se pune să
fiarbă cu o cană de apă care clocotește.
Se acoperă cratița, se micșorează focul și se fierbe
o oră, după care se adaugă supa concentrată, sarea
necesară și cîteva linguri de ulei.
După un sfert de oră, se ia cratița de pe foc, se face un
mujdei de usturoi care se pune peste fasolea răcită un
sfert de oră, se presară deasupra mărar tocat fin și se
servește.
Este bună și rece.




Fasole Verde cu Smîntînă



FASOLE VERDE CU SMÎNTÎNĂ

Ingrediente

- 1 kg fasole verde grasă
- 1 cană de smîntînă
- 1 morcov
- 1 lingură de supă concentrată
- sare
- 1 ceapă
- verdeață tocată


Mod de preparare

Se curăță fasolea, se rupe în bucăți mari dacă păstăile
sînt prea lungi, se spală cu apă rece și se pune la fiert
cu o cană de apă care clocotește.
Se acoperă cratița, se fierbe o oră înăbușit, se adaugă
apoi supa concentrată, morcovul și ceapa tocate mărunt.
Se continuă fierberea încă o jumătate de oră, după care
se ia cratița de pe foc și se servește mîncarea caldă, cu
smîntînă și verdeață tocată deasupra.




Fasole Verde cu Smîntînă



FASOLE VERDE CU SMÎNTÎNĂ

Ingrediente

- 1 kg fasole verde grasă
- 1 cană de smîntînă
- 1 morcov
- 1 lingură de supă concentrată
- sare
- 1 ceapă
- verdeață tocată


Mod de preparare

Se curăță fasolea, se rupe în bucăți mari dacă păstăile
sînt prea lungi, se spală cu apă rece și se pune la fiert
cu o cană de apă care clocotește.
Se acoperă cratița, se fierbe o oră înăbușit, se adaugă
apoi supa concentrată, morcovul și ceapa tocate mărunt.
Se continuă fierberea încă o jumătate de oră, după care
se ia cratița de pe foc și se servește mîncarea caldă, cu
smîntînă și verdeață tocată deasupra.




Postare

  ANPC Termeni și Condiții