Morcovi cu Smîntînă ca Garnitură




MORCOVI CU SMÎNTÎNĂ CA GARNITURĂ


Ingrediente

- 1/2 kg morcovi
- 1 lingură de unt
- sare
- 1 ceașcă de smîntînă
- verdeață tocată




Mod de preparare


Se rad morcovii de coajă cu lama unui cuțit ascuțit,
se fierb înăbușit cu apă cît să-i acopere și se scot
pe un platou cînd sînt gata.
Se acoperă cu unt, se presară puțină sare dacă aceasta
nu s-a pus la fiert, apoi se acoperă cu smîntînă și
verdeață tocată.
Se servesc ca garnitură la chiftele de zarzavat sau la
friptură de pui.



Morcovi cu Smîntînă ca Garnitură




MORCOVI CU SMÎNTÎNĂ CA GARNITURĂ


Ingrediente

- 1/2 kg morcovi
- 1 lingură de unt
- sare
- 1 ceașcă de smîntînă
- verdeață tocată




Mod de preparare


Se rad morcovii de coajă cu lama unui cuțit ascuțit,
se fierb înăbușit cu apă cît să-i acopere și se scot
pe un platou cînd sînt gata.
Se acoperă cu unt, se presară puțină sare dacă aceasta
nu s-a pus la fiert, apoi se acoperă cu smîntînă și
verdeață tocată.
Se servesc ca garnitură la chiftele de zarzavat sau la
friptură de pui.



Morcovi cu Smîntînă



MORCOVI CU SMÎNTÎNĂ


Ingrediente

- 1/2 kg morcovi
- 1 linguriță de sare
- 2 linguri de unt
- 1 ceașcă de smîntînă
- 1 linguriță de făină
- mărar tocat



Mod de preparare


Se curăță morcovii, se fierb întregi în apă
cu sare și se scot cînd sînt fierți.
Se pun într-o cratiță cu două linguri de unt,
se acoperă cu smîntînă și o linguriță de făină
și se mai clocotesc împreună zece minute.
Se presară deasupra mîncării mărar tocat și
se servește caldă.




Morcovi cu Smîntînă



MORCOVI CU SMÎNTÎNĂ


Ingrediente

- 1/2 kg morcovi
- 1 linguriță de sare
- 2 linguri de unt
- 1 ceașcă de smîntînă
- 1 linguriță de făină
- mărar tocat



Mod de preparare


Se curăță morcovii, se fierb întregi în apă
cu sare și se scot cînd sînt fierți.
Se pun într-o cratiță cu două linguri de unt,
se acoperă cu smîntînă și o linguriță de făină
și se mai clocotesc împreună zece minute.
Se presară deasupra mîncării mărar tocat și
se servește caldă.




Postare

  ANPC Termeni și Condiții