Pagini
- Pagina de Pornire
- Cum să ne Îngrijim de Sănătate și Frumusețea Noastră
- Contact
- Plante Medicinale - Tratamente Naturiste
- Sfaturi Pentru Tinerii Căsătoriți
- D-Ale Casei Canal pe Youtube
- Rețete ( Mîncare ca la Mama Acasă ) Rețete Bătrînești
- Câinele Sănătos și Câinele Bolnav
- Alimentația Copilului Mic
- Sfaturi Utile
- Poeții, Poezii, Fabule, Colinde, Pastele, Doine, Balade
Morcovi cu Smîntînă ca Garnitură
MORCOVI CU SMÎNTÎNĂ CA GARNITURĂ
Ingrediente
- 1/2 kg morcovi
- 1 lingură de unt
- sare
- 1 ceașcă de smîntînă
- verdeață tocată
Mod de preparare
Se rad morcovii de coajă cu lama unui cuțit ascuțit,
se fierb înăbușit cu apă cît să-i acopere și se scot
pe un platou cînd sînt gata.
Se acoperă cu unt, se presară puțină sare dacă aceasta
nu s-a pus la fiert, apoi se acoperă cu smîntînă și
verdeață tocată.
Se servesc ca garnitură la chiftele de zarzavat sau la
friptură de pui.
Morcovi cu Smîntînă ca Garnitură
MORCOVI CU SMÎNTÎNĂ CA GARNITURĂ
Ingrediente
- 1/2 kg morcovi
- 1 lingură de unt
- sare
- 1 ceașcă de smîntînă
- verdeață tocată
Mod de preparare
Se rad morcovii de coajă cu lama unui cuțit ascuțit,
se fierb înăbușit cu apă cît să-i acopere și se scot
pe un platou cînd sînt gata.
Se acoperă cu unt, se presară puțină sare dacă aceasta
nu s-a pus la fiert, apoi se acoperă cu smîntînă și
verdeață tocată.
Se servesc ca garnitură la chiftele de zarzavat sau la
friptură de pui.
Morcovi cu Smîntînă
MORCOVI CU SMÎNTÎNĂ
Ingrediente
- 1/2 kg morcovi
- 1 linguriță de sare
- 2 linguri de unt
- 1 ceașcă de smîntînă
- 1 linguriță de făină
- mărar tocat
Mod de preparare
Se curăță morcovii, se fierb întregi în apă
cu sare și se scot cînd sînt fierți.
Se pun într-o cratiță cu două linguri de unt,
se acoperă cu smîntînă și o linguriță de făină
și se mai clocotesc împreună zece minute.
Se presară deasupra mîncării mărar tocat și
se servește caldă.
Morcovi cu Smîntînă
MORCOVI CU SMÎNTÎNĂ
Ingrediente
- 1/2 kg morcovi
- 1 linguriță de sare
- 2 linguri de unt
- 1 ceașcă de smîntînă
- 1 linguriță de făină
- mărar tocat
Mod de preparare
Se curăță morcovii, se fierb întregi în apă
cu sare și se scot cînd sînt fierți.
Se pun într-o cratiță cu două linguri de unt,
se acoperă cu smîntînă și o linguriță de făină
și se mai clocotesc împreună zece minute.
Se presară deasupra mîncării mărar tocat și
se servește caldă.
Abonați-vă la:
Comentarii (Atom)
Postare
ANPC Termeni și Condiții