Roșii Umplute cu Orez la Cuptor




ROȘII UMPLUTE CU OREZ LA CUPTOR


Ingrediente

- 10 roșii mijlocii
- 1 ceașcă mare de orez
- 1 gălbenuș
- sare
- zeamă de carne
- 2 linguri de unt
- 1 pahar de smîntînă
- piper


Mod de preparare

Se alege orezul, se spală și se pune la fiert în zeamă de carne.
Cînd a fiert, se scurge, se lasă să se răcească puțin, apoi se
amestecă cu gălbenușul crud, o linguriță de unt și trei linguri
de smîntînă.
Se golesc roșiile de miez, se umplu cu amestecul de orez sărat
și piperat după gust, se pun într-o formă unsă și se acoperă cu
restul de unt și de smîntînă.
Se introduc în cuptorul cald pentru o jumătate de oră, după care
se lasă să se răcească ușor și se servesc cu salată de sezon.





Roșii Umplute cu Orez la Cuptor




ROȘII UMPLUTE CU OREZ LA CUPTOR


Ingrediente

- 10 roșii mijlocii
- 1 ceașcă mare de orez
- 1 gălbenuș
- sare
- zeamă de carne
- 2 linguri de unt
- 1 pahar de smîntînă
- piper


Mod de preparare

Se alege orezul, se spală și se pune la fiert în zeamă de carne.
Cînd a fiert, se scurge, se lasă să se răcească puțin, apoi se
amestecă cu gălbenușul crud, o linguriță de unt și trei linguri
de smîntînă.
Se golesc roșiile de miez, se umplu cu amestecul de orez sărat
și piperat după gust, se pun într-o formă unsă și se acoperă cu
restul de unt și de smîntînă.
Se introduc în cuptorul cald pentru o jumătate de oră, după care
se lasă să se răcească ușor și se servesc cu salată de sezon.





Roșii Umplute cu Ardei Gras



ROȘII UMPLUTE CU ARDEI GRAS


Ingrediente
Video ardei gras umplut cu carne de porc
- 1 kg roșii
- 1/2 kg ardei gras
- 100 g slănină afumată
- 2 felii de pîine
- 2 linguri de unt
- 2 ouă fierte tari
- usturoi
- piper măcinat



Video ardei gras umplut cu carne de porc
Mod de preparare

Se aleg roșii bine coapte, potrivit de mari, se golesc de
miez și se lasă să se scurgă cu gura în jos.
Ardeii se coc și se curăță, apoi se taie fîșii subțiri.
Se pun într-o farfurie adîncă și se amestecă cu miezul de
la două felii de pîine înmuiat în apă rece, cu mujdei de
usturoi, cu miezul de roșii scăzut pe foc mic cu puțin unt
și ouăle tăiate felii subțiri.
Amestecul acesta se sărează și se piperează după gust.
Se taie slănina afumată felii subțiri și se pune cîte o felie
în fiecare roșie.
Peste costiță se pune amestecul, iar roșiile sînt pline, se
pune deasupra lor cîte o bucată mică de unt.
Se pun căpăcele de roșii, se așază roșiile umplute într-o formă
unsă cu unt și se introduc în cuptor.
Se țin la foc potrivit pînă se rumenesc și se servesc imediat
după ce s-au răcit.
Video ardei gras umplut cu carne de porc



Roșii Umplute cu Ardei Gras



ROȘII UMPLUTE CU ARDEI GRAS


Ingrediente
Video ardei gras umplut cu carne de porc
- 1 kg roșii
- 1/2 kg ardei gras
- 100 g slănină afumată
- 2 felii de pîine
- 2 linguri de unt
- 2 ouă fierte tari
- usturoi
- piper măcinat



Video ardei gras umplut cu carne de porc
Mod de preparare

Se aleg roșii bine coapte, potrivit de mari, se golesc de
miez și se lasă să se scurgă cu gura în jos.
Ardeii se coc și se curăță, apoi se taie fîșii subțiri.
Se pun într-o farfurie adîncă și se amestecă cu miezul de
la două felii de pîine înmuiat în apă rece, cu mujdei de
usturoi, cu miezul de roșii scăzut pe foc mic cu puțin unt
și ouăle tăiate felii subțiri.
Amestecul acesta se sărează și se piperează după gust.
Se taie slănina afumată felii subțiri și se pune cîte o felie
în fiecare roșie.
Peste costiță se pune amestecul, iar roșiile sînt pline, se
pune deasupra lor cîte o bucată mică de unt.
Se pun căpăcele de roșii, se așază roșiile umplute într-o formă
unsă cu unt și se introduc în cuptor.
Se țin la foc potrivit pînă se rumenesc și se servesc imediat
după ce s-au răcit.
Video ardei gras umplut cu carne de porc



Postare

  ANPC Termeni și Condiții