Pagini
- Pagina de Pornire
- Cum să ne Îngrijim de Sănătate și Frumusețea Noastră
- Contact
- Plante Medicinale - Tratamente Naturiste
- Sfaturi Pentru Tinerii Căsătoriți
- D-Ale Casei Canal pe Youtube
- Rețete ( Mîncare ca la Mama Acasă ) Rețete Bătrînești
- Câinele Sănătos și Câinele Bolnav
- Alimentația Copilului Mic
- Sfaturi Utile
- Poeții, Poezii, Fabule, Colinde, Pastele, Doine, Balade
Roșii Umplute cu Ouă Fierte Tari
ROȘII UMPLUTE CU OUĂ FIERTE TARI
Ingrediente
- 10 roșii
- 5 ouă fierte tari
- 1 felie de pîine
- sare
- verdeață tocată
- piper măcinat
- 1 ceașcă de lapte
- 1 ceapă mică
- 1 lingură de pesmet
- 1 lingură de unt
Mod de preparare
Se spală roșiile și se golesc de miez.
Se lasă să se scurgă, timp în care se pregătește umplutura.
Se taie ouăle felii se pun într-o farfurie adîncă cu miezul
de pîine înmuiat în lapte dulce,verdeață tocată, o ceapă
tăiată mărunt, frecată cu sare și clătită cu apă rece, sare și
piper măcinat, după gust.
Se umplu roșiile și se pun într-o formă unsă cu unt.
Se acoperă cu pesmet și se țin în cuptorul cald, la foc potrivit,
o jumătate de oră.
Se lasă să se răcească puțin și se servesc cu garnitură de orez fiert.
Roșii Umplute cu Ouă Fierte Tari
ROȘII UMPLUTE CU OUĂ FIERTE TARI
Ingrediente
- 10 roșii
- 5 ouă fierte tari
- 1 felie de pîine
- sare
- verdeață tocată
- piper măcinat
- 1 ceașcă de lapte
- 1 ceapă mică
- 1 lingură de pesmet
- 1 lingură de unt
Mod de preparare
Se spală roșiile și se golesc de miez.
Se lasă să se scurgă, timp în care se pregătește umplutura.
Se taie ouăle felii se pun într-o farfurie adîncă cu miezul
de pîine înmuiat în lapte dulce,verdeață tocată, o ceapă
tăiată mărunt, frecată cu sare și clătită cu apă rece, sare și
piper măcinat, după gust.
Se umplu roșiile și se pun într-o formă unsă cu unt.
Se acoperă cu pesmet și se țin în cuptorul cald, la foc potrivit,
o jumătate de oră.
Se lasă să se răcească puțin și se servesc cu garnitură de orez fiert.
Roșii Umplute cu Ciuperci
ROȘII UMPLUTE CU CIUPERCI
Ingrediente
- 10 roșii mijlocii
- 200 g ciuperci
- 1 pahar de smîntînă
- verdeață tocată
- sare
- piper măcinat
- 1 gălbenuș
- 2 linguri de unt
Mod de preparare
Se spală roșiile și se golesc de miez.
Se lasă să se scurgă, timp în care se pregătește umplutura.
Se spală ciupercile în mai multe ape, se taie felii subțiri și
se pun să scadă pe foc mic, cu o lingură de unt, sare, piper
măcinat și verdeață tocată.
Se ia cratița de pe foc și se lasă amestecul să se răcească,
apoi se amestecă cu un gălbenuș crud.
Cu această umplutură se umplu roșiile, care se așază într-o
formă unsă cu unt, se acoperă cu smîntînă și se țin în cuptorul
cald, o jumătate de oră.
Miezul de la roșii se pune printre roșiile umplute.
Se servesc calde, acoperite cu sos de roșii și smîntînă.
Roșii Umplute cu Ciuperci
ROȘII UMPLUTE CU CIUPERCI
Ingrediente
- 10 roșii mijlocii
- 200 g ciuperci
- 1 pahar de smîntînă
- verdeață tocată
- sare
- piper măcinat
- 1 gălbenuș
- 2 linguri de unt
Mod de preparare
Se spală roșiile și se golesc de miez.
Se lasă să se scurgă, timp în care se pregătește umplutura.
Se spală ciupercile în mai multe ape, se taie felii subțiri și
se pun să scadă pe foc mic, cu o lingură de unt, sare, piper
măcinat și verdeață tocată.
Se ia cratița de pe foc și se lasă amestecul să se răcească,
apoi se amestecă cu un gălbenuș crud.
Cu această umplutură se umplu roșiile, care se așază într-o
formă unsă cu unt, se acoperă cu smîntînă și se țin în cuptorul
cald, o jumătate de oră.
Miezul de la roșii se pune printre roșiile umplute.
Se servesc calde, acoperite cu sos de roșii și smîntînă.
Abonați-vă la:
Comentarii (Atom)
Postare
ANPC Termeni și Condiții