Pagini
- Pagina de Pornire
- Cum să ne Îngrijim de Sănătate și Frumusețea Noastră
- Contact
- Plante Medicinale - Tratamente Naturiste
- Sfaturi Pentru Tinerii Căsătoriți
- D-Ale Casei Canal pe Youtube
- Rețete ( Mîncare ca la Mama Acasă ) Rețete Bătrînești
- Câinele Sănătos și Câinele Bolnav
- Alimentația Copilului Mic
- Sfaturi Utile
- Poeții, Poezii, Fabule, Colinde, Pastele, Doine, Balade
Roșii Umplute cu Ciuperci
ROȘII UMPLUTE CU CIUPERCI
Ingrediente
- 10 roșii mijlocii
- 200 g ciuperci
- 1 pahar de smîntînă
- verdeață tocată
- sare
- piper măcinat
- 1 gălbenuș
- 2 linguri de unt
Mod de preparare
Se spală roșiile și se golesc de miez.
Se lasă să se scurgă, timp în care se pregătește umplutura.
Se spală ciupercile în mai multe ape, se taie felii subțiri și
se pun să scadă pe foc mic, cu o lingură de unt, sare, piper
măcinat și verdeață tocată.
Se ia cratița de pe foc și se lasă amestecul să se răcească,
apoi se amestecă cu un gălbenuș crud.
Cu această umplutură se umplu roșiile, care se așază într-o
formă unsă cu unt, se acoperă cu smîntînă și se țin în cuptorul
cald, o jumătate de oră.
Miezul de la roșii se pune printre roșiile umplute.
Se servesc calde, acoperite cu sos de roșii și smîntînă.
Postare
ANPC Termeni și Condiții