Pagini
- Pagina de Pornire
- Cum să ne Îngrijim de Sănătate și Frumusețea Noastră
- Contact
- Plante Medicinale - Tratamente Naturiste
- Sfaturi Pentru Tinerii Căsătoriți
- D-Ale Casei Canal pe Youtube
- Rețete ( Mîncare ca la Mama Acasă ) Rețete Bătrînești
- Câinele Sănătos și Câinele Bolnav
- Alimentația Copilului Mic
- Sfaturi Utile
- Poeții, Poezii, Fabule, Colinde, Pastele, Doine, Balade
Icre de Fasole
ICRE DE FASOLE
Ingrediente
- 1/4 kg fasole
- 1 păstîrnac
- 1 morcov
- 1 ceapă
- 1 ceașcă de ulei
- sare
Mod de preparare
Se alege fasolea, se spală și se dă în clocot cu apă cît
s-o acopere.
Se aruncă apa în care a clocotit, se umple oala cu altă
apă și se pune la fiert cu păstîrnacul și morcovul curățați
și netăiați.
Se fierbe la foc potrivit pînă scade bine, după care se lasă
să se răcească și se trece prin sită.
Se toacă ceapa, se freacă cu sare, se spală cu apă rece și
se scurge cu mîna.
Se pune peste fasole și se freacă cu ulei adăugat treptat.
Cînd s-a încorporat tot uleiul, se potrivește de sare și se
așază în formă de piramidă pe o farfurie.
Se ornează cu felii de morcov și păstîrnac tăiate rondele
și se lasă la rece.
Cînd se servește, fasolea se ornează cu măsline întregi,
fără sîmburi.
Postare
ANPC Termeni și Condiții