Pagini
- Pagina de Pornire
- Cum să ne Îngrijim de Sănătate și Frumusețea Noastră
- Contact
- Plante Medicinale - Tratamente Naturiste
- Sfaturi Pentru Tinerii Căsătoriți
- D-Ale Casei Canal pe Youtube
- Rețete ( Mîncare ca la Mama Acasă ) Rețete Bătrînești
- Câinele Sănătos și Câinele Bolnav
- Alimentația Copilului Mic
- Sfaturi Utile
- Poeții, Poezii, Fabule, Colinde, Pastele, Doine, Balade
Papară cu Spanac
PAPARĂ CU SPANAC
Video papară
Ingrediente
- 1 kg spanac
- 2 ouă
- 1/2 franzelă
- 1 cană de lapte
- 100 g cașcaval ras
- sare
- smîntînă
Video papară
Mod de preparare
Se spală spanacul și se clocotește zece minute în apă cu sare.
Se scurge și se toacă mărunt cu un cuțit ascuțit, apoi se pune
într-o cratiță emailată să scadă, cu puțină sare.
Separat se pregătește papara : se taie franzela felii, se pun
feliile în lapte cald și, cînd s-au înmuiat, se așază stat într-o
formă unsă cu unt.
Se răstoarnă spanacul bine scăzut peste feliile de franzelă,
se acoperă cu restul de lapte bătut spumă cu două ouă, sare
și piper măcinat.
Peste spanac se rade cașcaval, se introduce forma în cuptor
și se coace o jumătate de oră.
Papara se servește fierbinte, tăiată felii groase, care se acoperă
cu smîntînă.
Video papară
Papară cu Spanac
PAPARĂ CU SPANAC
Video papară
Ingrediente
- 1 kg spanac
- 2 ouă
- 1/2 franzelă
- 1 cană de lapte
- 100 g cașcaval ras
- sare
- smîntînă
Video papară
Mod de preparare
Se spală spanacul și se clocotește zece minute în apă cu sare.
Se scurge și se toacă mărunt cu un cuțit ascuțit, apoi se pune
într-o cratiță emailată să scadă, cu puțină sare.
Separat se pregătește papara : se taie franzela felii, se pun
feliile în lapte cald și, cînd s-au înmuiat, se așază stat într-o
formă unsă cu unt.
Se răstoarnă spanacul bine scăzut peste feliile de franzelă,
se acoperă cu restul de lapte bătut spumă cu două ouă, sare
și piper măcinat.
Peste spanac se rade cașcaval, se introduce forma în cuptor
și se coace o jumătate de oră.
Papara se servește fierbinte, tăiată felii groase, care se acoperă
cu smîntînă.
Video papară
Spanac Sote
SPANAC SOTE
Ingrediente
- 1 kg spanac
- 50 g unt
- lapte dulce
Mod de preparare
Spanacul se spală în mai multe ape reci, se clocotește
zece minute în apă cu sare, după care se scade pe foc
cu lapte dulce și puțină sare.
Cînd a scăzut bine, se pune pe un platou și se stropește
cu unt fierbinte.
Se servește ca garnitură sau ca un fel de mîncare, cu
frigănele dulci.
Spanac Sote
SPANAC SOTE
Ingrediente
- 1 kg spanac
- 50 g unt
- lapte dulce
Mod de preparare
Spanacul se spală în mai multe ape reci, se clocotește
zece minute în apă cu sare, după care se scade pe foc
cu lapte dulce și puțină sare.
Cînd a scăzut bine, se pune pe un platou și se stropește
cu unt fierbinte.
Se servește ca garnitură sau ca un fel de mîncare, cu
frigănele dulci.
Abonați-vă la:
Comentarii (Atom)
Postare
ANPC Termeni și Condiții