Pagini
- Pagina de Pornire
- Cum să ne Îngrijim de Sănătate și Frumusețea Noastră
- Contact
- Plante Medicinale - Tratamente Naturiste
- Sfaturi Pentru Tinerii Căsătoriți
- D-Ale Casei Canal pe Youtube
- Rețete ( Mîncare ca la Mama Acasă ) Rețete Bătrînești
- Câinele Sănătos și Câinele Bolnav
- Alimentația Copilului Mic
- Sfaturi Utile
- Poeții, Poezii, Fabule, Colinde, Pastele, Doine, Balade
Miel Haiducesc
MIEL HAIDUCESC
Ingrediente
- 1 miel
- 4 - 5 cepe mari
- sare
- piper măcinat
- 1 pahar de ulei
- 1 pahar de vin
- usturoi
Mod de preparare
Mielul se taie, se scot intestinele și măruntaiele, se lasă
cu blană sau se jupoaie și se frige întreg, înfipt într-o
frigare mare.
Se face foc viu de vreascuri sau de curpeni de viță de
vie, se proptește frigarea pe doi stîlpi la 1 metru înălțime
și se frige mielul cînd se rumenește.
Cavitatea abdominală a mielului se spală și se umplu cu
cepele tocate și un pahar de vin alb.
Mielul se sărează pe dinafară și se piperează după gust,
după care se unge cu ulei.
Frigarea durează cel puțin două ore.
Miel Haiducesc
MIEL HAIDUCESC
Ingrediente
- 1 miel
- 4 - 5 cepe mari
- sare
- piper măcinat
- 1 pahar de ulei
- 1 pahar de vin
- usturoi
Mod de preparare
Mielul se taie, se scot intestinele și măruntaiele, se lasă
cu blană sau se jupoaie și se frige întreg, înfipt într-o
frigare mare.
Se face foc viu de vreascuri sau de curpeni de viță de
vie, se proptește frigarea pe doi stîlpi la 1 metru înălțime
și se frige mielul cînd se rumenește.
Cavitatea abdominală a mielului se spală și se umplu cu
cepele tocate și un pahar de vin alb.
Mielul se sărează pe dinafară și se piperează după gust,
după care se unge cu ulei.
Frigarea durează cel puțin două ore.
Mușchi de Miel cu Smîntînă
MUȘCHI DE MIEL CU SMÎNTÎNĂ
Ingrediente
- 1/2 kg mușchi de miel
- 1 cană de smîntînă
- 2 linguri de mărat tocat
- sare
- 1 linguriță de făină
- 1 ceașcă de ulei
Mod de preparare
Mușchiul se scoate, se spală și se șterge cu un prosop curat.
Se taie felii groase, care se pun în ulei încins.
Cînd carnea s-a albit, se scoate pe o farfurie.
În uleiul rămas se adaugă smîntîna și făina desfăcută într-o
ceașcă de apă caldă.
Se pun feliile de mușchi, se sărează și se adaugă mărar tocat.
Se acoperă cratița cu un capac și se fierbe la foc mic.
Se servește fierbinte, cu mămăliguță caldă.
Mușchi de Miel cu Smîntînă
MUȘCHI DE MIEL CU SMÎNTÎNĂ
Ingrediente
- 1/2 kg mușchi de miel
- 1 cană de smîntînă
- 2 linguri de mărat tocat
- sare
- 1 linguriță de făină
- 1 ceașcă de ulei
Mod de preparare
Mușchiul se scoate, se spală și se șterge cu un prosop curat.
Se taie felii groase, care se pun în ulei încins.
Cînd carnea s-a albit, se scoate pe o farfurie.
În uleiul rămas se adaugă smîntîna și făina desfăcută într-o
ceașcă de apă caldă.
Se pun feliile de mușchi, se sărează și se adaugă mărar tocat.
Se acoperă cratița cu un capac și se fierbe la foc mic.
Se servește fierbinte, cu mămăliguță caldă.
Abonați-vă la:
Comentarii (Atom)
Postare
ANPC Termeni și Condiții