Pagini
- Pagina de Pornire
- Cum să ne Îngrijim de Sănătate și Frumusețea Noastră
- Contact
- Plante Medicinale - Tratamente Naturiste
- Sfaturi Pentru Tinerii Căsătoriți
- D-Ale Casei Canal pe Youtube
- Rețete ( Mîncare ca la Mama Acasă ) Rețete Bătrînești
- Câinele Sănătos și Câinele Bolnav
- Alimentația Copilului Mic
- Sfaturi Utile
- Poeții, Poezii, Fabule, Colinde, Pastele, Doine, Balade
Păstrăvi Prăjiți
PĂSTRĂVI PRĂJIȚI
Ingrediente
- 6 păstrăvi
- 1 ceașcă de ulei
- 1 lămîie
- sare
- 1 lingură de făină
- piper măcinat
Mod de preparare
Se curăță peștele, se golește de intestine și se spală
în apă rece.
Nu se înlătură capul, se aruncă doar urechile.
Se sărează și se piperează după gust, se trece fiecare
pește prin făină și se prăjește în ulei fierbinte.
Se servește cu garnitură de morcovi tineri și stropiți
cu zeamă de la o lămîie.
Păstrăvi Prăjiți
PĂSTRĂVI PRĂJIȚI
Ingrediente
- 6 păstrăvi
- 1 ceașcă de ulei
- 1 lămîie
- sare
- 1 lingură de făină
- piper măcinat
Mod de preparare
Se curăță peștele, se golește de intestine și se spală
în apă rece.
Nu se înlătură capul, se aruncă doar urechile.
Se sărează și se piperează după gust, se trece fiecare
pește prin făină și se prăjește în ulei fierbinte.
Se servește cu garnitură de morcovi tineri și stropiți
cu zeamă de la o lămîie.
Păstrovi Rasol
PĂSTRĂVI RASOL
Ingrediente
- 6 păstrăvi
- sare
- 2 linguri de oțet
- 3 linguri de ulei
- verdeață tocată
- lămîie
Mod de preparare
Se curăță peștele, se golește de intestine și se spală
în mai multe ape reci.
Se înlătură urechile și se pune să stea zece minute
în apă caldă cu oțet.
Se pune într-un vas mare 1 litru de apă să fiarbă și,
cînd dă în clocot, se adaugă peștele, se micșorează
focul și se fierbe încet un sfert de oră.
Se scoate pe o farfurie mare și se servește cu un sos
din ulei, zeama de la o jumătate de lămîie, sare, verdeață
tocată mărunt și puțin piper măcinat.
Păstrovi Rasol
PĂSTRĂVI RASOL
Ingrediente
- 6 păstrăvi
- sare
- 2 linguri de oțet
- 3 linguri de ulei
- verdeață tocată
- lămîie
Mod de preparare
Se curăță peștele, se golește de intestine și se spală
în mai multe ape reci.
Se înlătură urechile și se pune să stea zece minute
în apă caldă cu oțet.
Se pune într-un vas mare 1 litru de apă să fiarbă și,
cînd dă în clocot, se adaugă peștele, se micșorează
focul și se fierbe încet un sfert de oră.
Se scoate pe o farfurie mare și se servește cu un sos
din ulei, zeama de la o jumătate de lămîie, sare, verdeață
tocată mărunt și puțin piper măcinat.
Abonați-vă la:
Comentarii (Atom)
Postare
ANPC Termeni și Condiții