Pagini
- Pagina de Pornire
- Cum să ne Îngrijim de Sănătate și Frumusețea Noastră
- Contact
- Plante Medicinale - Tratamente Naturiste
- Sfaturi Pentru Tinerii Căsătoriți
- D-Ale Casei Canal pe Youtube
- Rețete ( Mîncare ca la Mama Acasă ) Rețete Bătrînești
- Câinele Sănătos și Câinele Bolnav
- Alimentația Copilului Mic
- Sfaturi Utile
- Poeții, Poezii, Fabule, Colinde, Pastele, Doine, Balade
Scrumbii Proaspete la Grătar
SCRUMBII PROASPETE LA GRĂTAR
Ingrediente
- 3 scrumbii mari
- sare
- 1 lingură de muștar
- 2 linguri de ulei
- 2 linguri de pesmet
Mod de preparare
Se curăță scrumbiile, se înlătură capul, se golesc de intestine
și se spală cu apă rece.
Se sărează și se lasă cu sarea pe ele cîteva minute, apoi se
ung cu ulei și cu muștar, se trec prin pesmet și se pun pe
grătar dublu.
Se așază grătarul pe jar, se întoarce des pentru ca peștele să
nu se ardă, se scot peștii pe un platou adîncit ușor și se acoperă
cu puțin mujdei de usturoi.
Se servesc cu garnitură de cartofi fierți.
Scrumbii Proaspete la Grătar
SCRUMBII PROASPETE LA GRĂTAR
Ingrediente
- 3 scrumbii mari
- sare
- 1 lingură de muștar
- 2 linguri de ulei
- 2 linguri de pesmet
Mod de preparare
Se curăță scrumbiile, se înlătură capul, se golesc de intestine
și se spală cu apă rece.
Se sărează și se lasă cu sarea pe ele cîteva minute, apoi se
ung cu ulei și cu muștar, se trec prin pesmet și se pun pe
grătar dublu.
Se așază grătarul pe jar, se întoarce des pentru ca peștele să
nu se ardă, se scot peștii pe un platou adîncit ușor și se acoperă
cu puțin mujdei de usturoi.
Se servesc cu garnitură de cartofi fierți.
Păstrăvi cu Smîntînă
PĂSTRĂVI CU SMÎNTÎNĂ
Ingrediente
- 6 păstrăvi
- sare
- 1 cană de smîntînă
- verdeață tocată
- 2 linguri de unt
Mod de preparare
Se curăță păstrăvii, se golesc de intestine și se spală.
Se prăjesc în unt fierbinte, după ce au stat zece
minute cu sarea pe ei.
Se scot pe o farfurie mare, se acoperă cu smîntînă
și verdeață tocată și se servesc imediat.
Păstrăvi cu Smîntînă
PĂSTRĂVI CU SMÎNTÎNĂ
Ingrediente
- 6 păstrăvi
- sare
- 1 cană de smîntînă
- verdeață tocată
- 2 linguri de unt
Mod de preparare
Se curăță păstrăvii, se golesc de intestine și se spală.
Se prăjesc în unt fierbinte, după ce au stat zece
minute cu sarea pe ei.
Se scot pe o farfurie mare, se acoperă cu smîntînă
și verdeață tocată și se servesc imediat.
Abonați-vă la:
Comentarii (Atom)
Postare
ANPC Termeni și Condiții