Pagini
- Pagina de Pornire
- Cum să ne Îngrijim de Sănătate și Frumusețea Noastră
- Contact
- Plante Medicinale - Tratamente Naturiste
- Sfaturi Pentru Tinerii Căsătoriți
- D-Ale Casei Canal pe Youtube
- Rețete ( Mîncare ca la Mama Acasă ) Rețete Bătrînești
- Câinele Sănătos și Câinele Bolnav
- Alimentația Copilului Mic
- Sfaturi Utile
- Poeții, Poezii, Fabule, Colinde, Pastele, Doine, Balade
Gogoși din Aluat de Clătite cu Mere Rase
GOGOȘI DIN ALUAT DE CLĂTITE CU MERE RASE
Ingrediente
- 1/3 kg făină
- 1 ou
- 1 cană de lapte
- drojdie de bere
- 1 cană de ulei
- 3 mere
Mod de preparare
Faci aluatul ca în rețeta anterioară și înainte
de a-l pune la dospit, cureți trei mere de
coajă și le tai felii subțiri de 1/2 cm.
Amesteci în aluat și prăjești gogoșile peste
o jumătate de ceas, în mult ulei fierbinte.
Servești cu compot de mere.
Gogoși din Aluat de Clătite cu Mere Rase
GOGOȘI DIN ALUAT DE CLĂTITE CU MERE RASE
Ingrediente
- 1/3 kg făină
- 1 ou
- 1 cană de lapte
- drojdie de bere
- 1 cană de ulei
- 3 mere
Mod de preparare
Faci aluatul ca în rețeta anterioară și înainte
de a-l pune la dospit, cureți trei mere de
coajă și le tai felii subțiri de 1/2 cm.
Amesteci în aluat și prăjești gogoșile peste
o jumătate de ceas, în mult ulei fierbinte.
Servești cu compot de mere.
Gogoși din Aluat de Clătite
GOGOȘI DIN ALUAT DE CLĂTITE
Ingrediente
- 1/3 kg făină
- 1 cană de lapte dulce
- sare
- 1 ou
- drojdie de bere
- ulei
Mod de preparare
Faci un aluat de clătite mai vîrtos, pui în el
drojdie de bere cît o jumătate de nucă, înmuiată
în lapte dulce, lași aluatul la dospit.
Iei cu o lingură din aluat și pui gogoșile să se
coacă într-o cană de ulei care fierbe.
Uleiul îl pui într-un ceaun adînc, să aibă loc să
cuprindă gogoșile și pe deasupra.
Servești gogoșile cu compot de fructe sau cu dulceață.
Gogoși din Aluat de Clătite
GOGOȘI DIN ALUAT DE CLĂTITE
Ingrediente
- 1/3 kg făină
- 1 cană de lapte dulce
- sare
- 1 ou
- drojdie de bere
- ulei
Mod de preparare
Faci un aluat de clătite mai vîrtos, pui în el
drojdie de bere cît o jumătate de nucă, înmuiată
în lapte dulce, lași aluatul la dospit.
Iei cu o lingură din aluat și pui gogoșile să se
coacă într-o cană de ulei care fierbe.
Uleiul îl pui într-un ceaun adînc, să aibă loc să
cuprindă gogoșile și pe deasupra.
Servești gogoșile cu compot de fructe sau cu dulceață.
Abonați-vă la:
Comentarii (Atom)
Postare
ANPC Termeni și Condiții