Cremă Fină




CREMĂ FINĂ


Ingrediente

- 200 g unt
- 100 g zahăr pudră
- 4 ouă
- 100 g frișcă
- 50 g ciocolată




Mod de preparare

Untul se freacă spumă cîteva minute, după
care se adaugă zahărul și se freacă pînă la
completa dizolvare.
Se separă gălbenușurile și se încorporează
pe rînd în cremă, continuînd operația.
Cînd crema este omogenă, se adaugă albușurile
bătute spumă tare și amestecate cu frișcă.
Se omogenizează și se folosește pentru
umplerea torturilor și a fursecurilor fine.



Cremă Fină




CREMĂ FINĂ


Ingrediente

- 200 g unt
- 100 g zahăr pudră
- 4 ouă
- 100 g frișcă
- 50 g ciocolată




Mod de preparare

Untul se freacă spumă cîteva minute, după
care se adaugă zahărul și se freacă pînă la
completa dizolvare.
Se separă gălbenușurile și se încorporează
pe rînd în cremă, continuînd operația.
Cînd crema este omogenă, se adaugă albușurile
bătute spumă tare și amestecate cu frișcă.
Se omogenizează și se folosește pentru
umplerea torturilor și a fursecurilor fine.



Cremă Pentru Fursecuri



CREMĂ PENTRU FURSECURI


Ingrediente

- 150 g zahăr
- 150 g unt
- 3 ouă
- 2 linguri de cacao
- 2 linguri de smîntînă




Mod de preparare

Se separă gălbenușurile și se freacă spumă cu zahărul.
Peste amestec se pune untul și se continuă operația
pînă cînd crema arată ca o spumă.
Atunci se adaugă cacaua cernută proaspăt și smîntîna.
Se omogenizează și se încorporează albușurile bătute
spumă tare.
Crema se mai freacă două minute, apoi se poate folosi.




Cremă Pentru Fursecuri



CREMĂ PENTRU FURSECURI


Ingrediente

- 150 g zahăr
- 150 g unt
- 3 ouă
- 2 linguri de cacao
- 2 linguri de smîntînă




Mod de preparare

Se separă gălbenușurile și se freacă spumă cu zahărul.
Peste amestec se pune untul și se continuă operația
pînă cînd crema arată ca o spumă.
Atunci se adaugă cacaua cernută proaspăt și smîntîna.
Se omogenizează și se încorporează albușurile bătute
spumă tare.
Crema se mai freacă două minute, apoi se poate folosi.




Postare

  ANPC Termeni și Condiții