Pagini
- Pagina de Pornire
- Cum să ne Îngrijim de Sănătate și Frumusețea Noastră
- Contact
- Plante Medicinale - Tratamente Naturiste
- Sfaturi Pentru Tinerii Căsătoriți
- D-Ale Casei Canal pe Youtube
- Rețete ( Mîncare ca la Mama Acasă ) Rețete Bătrînești
- Câinele Sănătos și Câinele Bolnav
- Alimentația Copilului Mic
- Sfaturi Utile
- Poeții, Poezii, Fabule, Colinde, Pastele, Doine, Balade
Cremă Fină
CREMĂ FINĂ
Ingrediente
- 200 g unt
- 100 g zahăr pudră
- 4 ouă
- 100 g frișcă
- 50 g ciocolată
Mod de preparare
Untul se freacă spumă cîteva minute, după
care se adaugă zahărul și se freacă pînă la
completa dizolvare.
Se separă gălbenușurile și se încorporează
pe rînd în cremă, continuînd operația.
Cînd crema este omogenă, se adaugă albușurile
bătute spumă tare și amestecate cu frișcă.
Se omogenizează și se folosește pentru
umplerea torturilor și a fursecurilor fine.
Cremă Fină
CREMĂ FINĂ
Ingrediente
- 200 g unt
- 100 g zahăr pudră
- 4 ouă
- 100 g frișcă
- 50 g ciocolată
Mod de preparare
Untul se freacă spumă cîteva minute, după
care se adaugă zahărul și se freacă pînă la
completa dizolvare.
Se separă gălbenușurile și se încorporează
pe rînd în cremă, continuînd operația.
Cînd crema este omogenă, se adaugă albușurile
bătute spumă tare și amestecate cu frișcă.
Se omogenizează și se folosește pentru
umplerea torturilor și a fursecurilor fine.
Cremă Pentru Fursecuri
CREMĂ PENTRU FURSECURI
Ingrediente
- 150 g zahăr
- 150 g unt
- 3 ouă
- 2 linguri de cacao
- 2 linguri de smîntînă
Mod de preparare
Se separă gălbenușurile și se freacă spumă cu zahărul.
Peste amestec se pune untul și se continuă operația
pînă cînd crema arată ca o spumă.
Atunci se adaugă cacaua cernută proaspăt și smîntîna.
Se omogenizează și se încorporează albușurile bătute
spumă tare.
Crema se mai freacă două minute, apoi se poate folosi.
Cremă Pentru Fursecuri
CREMĂ PENTRU FURSECURI
Ingrediente
- 150 g zahăr
- 150 g unt
- 3 ouă
- 2 linguri de cacao
- 2 linguri de smîntînă
Mod de preparare
Se separă gălbenușurile și se freacă spumă cu zahărul.
Peste amestec se pune untul și se continuă operația
pînă cînd crema arată ca o spumă.
Atunci se adaugă cacaua cernută proaspăt și smîntîna.
Se omogenizează și se încorporează albușurile bătute
spumă tare.
Crema se mai freacă două minute, apoi se poate folosi.
Abonați-vă la:
Comentarii (Atom)
Postare
ANPC Termeni și Condiții