Pagini
- Pagina de Pornire
- Cum să ne Îngrijim de Sănătate și Frumusețea Noastră
- Contact
- Plante Medicinale - Tratamente Naturiste
- Sfaturi Pentru Tinerii Căsătoriți
- D-Ale Casei Canal pe Youtube
- Rețete ( Mîncare ca la Mama Acasă ) Rețete Bătrînești
- Câinele Sănătos și Câinele Bolnav
- Alimentația Copilului Mic
- Sfaturi Utile
- Poeții, Poezii, Fabule, Colinde, Pastele, Doine, Balade
Înghețată Economică
ÎNGHEȚATĂ ECONOMICĂ
Ingrediente
- 250 g iaurt
- 250 g zahăr
- 1/2 kg căpșune, fragi sau caise
Mod de preparare
Se zdrobesc fructele, se strecoară prin tifon și
se pun într-un castron cît timp se bate spumă
iaurtul împreună cu zahărul.
Cînd zahărul nu se mai simpte în compoziție,
se pune sucul de fructe și se răstoarnă înghețata
în forme speciale care se introduc în congelator
pentru 2-3 ore.
Înghețată Economică
ÎNGHEȚATĂ ECONOMICĂ
Ingrediente
- 250 g iaurt
- 250 g zahăr
- 1/2 kg căpșune, fragi sau caise
Mod de preparare
Se zdrobesc fructele, se strecoară prin tifon și
se pun într-un castron cît timp se bate spumă
iaurtul împreună cu zahărul.
Cînd zahărul nu se mai simpte în compoziție,
se pune sucul de fructe și se răstoarnă înghețata
în forme speciale care se introduc în congelator
pentru 2-3 ore.
Înghețată de Caise
ÎNGHEȚATĂ DE CAISE
Ingrediente
- 1/2 kg de caise
- 1/2 kg zahăr
- 1 litru de apă
- 1/2 lămîie
Mod de preparare
Se aleg caise bine coapte, se zdrobesc cu o lingură
de lemn, se lasă pe un tifon să se scurgă.
Se folosește numai sucul de fructe.
Pe foc mic, se pune zahărul într-un vas emailat
împreună cu un litru de apă și se amestecă pînă
la completa dizolvare.
Se trage vasul de pe foc, se adaugă sucul de fructe,
se omogenizează și se pune amestecul în forme
speciale de înghețată.
Formele se introduc în congelator și se lasă pînă
cînd îngheață conținutul.
În amestec se stoarce lămîie.
Înghețată de Caise
ÎNGHEȚATĂ DE CAISE
Ingrediente
- 1/2 kg de caise
- 1/2 kg zahăr
- 1 litru de apă
- 1/2 lămîie
Mod de preparare
Se aleg caise bine coapte, se zdrobesc cu o lingură
de lemn, se lasă pe un tifon să se scurgă.
Se folosește numai sucul de fructe.
Pe foc mic, se pune zahărul într-un vas emailat
împreună cu un litru de apă și se amestecă pînă
la completa dizolvare.
Se trage vasul de pe foc, se adaugă sucul de fructe,
se omogenizează și se pune amestecul în forme
speciale de înghețată.
Formele se introduc în congelator și se lasă pînă
cînd îngheață conținutul.
În amestec se stoarce lămîie.
Abonați-vă la:
Comentarii (Atom)
Postare
ANPC Termeni și Condiții