Pagini
- Pagina de Pornire
- Cum să ne Îngrijim de Sănătate și Frumusețea Noastră
- Contact
- Plante Medicinale - Tratamente Naturiste
- Sfaturi Pentru Tinerii Căsătoriți
- D-Ale Casei Canal pe Youtube
- Rețete ( Mîncare ca la Mama Acasă ) Rețete Bătrînești
- Câinele Sănătos și Câinele Bolnav
- Alimentația Copilului Mic
- Sfaturi Utile
- Poeții, Poezii, Fabule, Colinde, Pastele, Doine, Balade
Must de Struguri
MUST DE STRUGURI
Ingrediente
- 6 kg struguri
- 1 litru apă
- 1 kg zahăr
- 1/2 lămîie
Mod de preparare
Se spală strugurii, se storc cu mîna și se
strecoară prin tifon, apoi se amestecă
sucul obținut cu zahărul și cu o jumătate
de lămîie tăiată felii subțiri.
Sucul se pune să fiarbă pe foc moale zece
minute, apoi se trage în sticle mici, curate
și uscate, care se pasteurizează și se păstrează
peste iarnă.
Must de Struguri
MUST DE STRUGURI
Ingrediente
- 6 kg struguri
- 1 litru apă
- 1 kg zahăr
- 1/2 lămîie
Mod de preparare
Se spală strugurii, se storc cu mîna și se
strecoară prin tifon, apoi se amestecă
sucul obținut cu zahărul și cu o jumătate
de lămîie tăiată felii subțiri.
Sucul se pune să fiarbă pe foc moale zece
minute, apoi se trage în sticle mici, curate
și uscate, care se pasteurizează și se păstrează
peste iarnă.
Must de Mere
MUST DE MERE
Ingrediente
- 8 kg mere
- 2 kg zahăr
- 2 litri apă
- scorțișoară
Mod de preparare
Se spală merele și se taie felii groase, care se pun
într-un vas mare și se fierb acoperite cu 2 litri de apă.
Cînd merele s-au înmuiat, se adaugă zahărul și se
mai fierb 5 minute.
Se trage vasul de pe foc și se răcește conținutul.
Se trec merele prin sită și se pun din nou la fiert în
apa în care au fiert.
Tot acum se pune și o linguriță de scorțișoară.
Mustul obținut se clocotește zece minute, apoi se
toarnă cald în sticle, care se leagă cu celofan și se
pasteurizează după metodele amintite.
Se păstrează la rece peste iarnă.
Must de Mere
MUST DE MERE
Ingrediente
- 8 kg mere
- 2 kg zahăr
- 2 litri apă
- scorțișoară
Mod de preparare
Se spală merele și se taie felii groase, care se pun
într-un vas mare și se fierb acoperite cu 2 litri de apă.
Cînd merele s-au înmuiat, se adaugă zahărul și se
mai fierb 5 minute.
Se trage vasul de pe foc și se răcește conținutul.
Se trec merele prin sită și se pun din nou la fiert în
apa în care au fiert.
Tot acum se pune și o linguriță de scorțișoară.
Mustul obținut se clocotește zece minute, apoi se
toarnă cald în sticle, care se leagă cu celofan și se
pasteurizează după metodele amintite.
Se păstrează la rece peste iarnă.
Abonați-vă la:
Comentarii (Atom)
Postare
ANPC Termeni și Condiții