Pagini
- Pagina de Pornire
- Cum să ne Îngrijim de Sănătate și Frumusețea Noastră
- Contact
- Plante Medicinale - Tratamente Naturiste
- Sfaturi Pentru Tinerii Căsătoriți
- D-Ale Casei Canal pe Youtube
- Rețete ( Mîncare ca la Mama Acasă ) Rețete Bătrînești
- Câinele Sănătos și Câinele Bolnav
- Alimentația Copilului Mic
- Sfaturi Utile
- Poeții, Poezii, Fabule, Colinde, Pastele, Doine, Balade
Ciocolată
CIOCOLATĂ
Ingrediente
- 1 baton de ciocolată
- 1 ou
- 100 g frișcă
- 100 ml apă caldă
Mod de preparare
Se pune apa în ibric și se lasă să se încălzească.
Se rupe ciocolata bucăți mici și se pun în apă să
se topească.
Se trage vasul de pe foc și se lasă pe marginea
plitei, timp în care se freacă gălbenușul spumă,
se adaugă cîte puțină ciocolată și se pune în cești.
Albușul bătut spumă tare se amestecă cu frișcă, se
pune în fiecare ceașcă cîte o lingură plină din acest
amestec și se servește ciocolata caldă.
Ciocolată
CIOCOLATĂ
Ingrediente
- 1 baton de ciocolată
- 1 ou
- 100 g frișcă
- 100 ml apă caldă
Mod de preparare
Se pune apa în ibric și se lasă să se încălzească.
Se rupe ciocolata bucăți mici și se pun în apă să
se topească.
Se trage vasul de pe foc și se lasă pe marginea
plitei, timp în care se freacă gălbenușul spumă,
se adaugă cîte puțină ciocolată și se pune în cești.
Albușul bătut spumă tare se amestecă cu frișcă, se
pune în fiecare ceașcă cîte o lingură plină din acest
amestec și se servește ciocolata caldă.
Citronadă
CITRONADĂ
Ingrediente
- 1 lămîie
- 5 linguri de zahăr
- 1 l apă minerală
- coajă de lămîie
Mod de preparare
Se taie lămîia în două, fiecare jumătate se
trece printr-un aparat special care separă
sucul de semințe și pulpă, sau se golește
cu o linguriță, apăsînd cu putere ca să se
scurgă doar sucul.
Zeama de lămîie se amestecă cu zahărul, se
asaugă apa minerală și se parfumează cu
puțină coajă de lămîie.
Se servește imediat.
La fel se pregătește și sucul de portocală.
Citronadă
CITRONADĂ
Ingrediente
- 1 lămîie
- 5 linguri de zahăr
- 1 l apă minerală
- coajă de lămîie
Mod de preparare
Se taie lămîia în două, fiecare jumătate se
trece printr-un aparat special care separă
sucul de semințe și pulpă, sau se golește
cu o linguriță, apăsînd cu putere ca să se
scurgă doar sucul.
Zeama de lămîie se amestecă cu zahărul, se
asaugă apa minerală și se parfumează cu
puțină coajă de lămîie.
Se servește imediat.
La fel se pregătește și sucul de portocală.
Abonați-vă la:
Comentarii (Atom)
Postare
ANPC Termeni și Condiții