Pagini
- Pagina de Pornire
- Cum să ne Îngrijim de Sănătate și Frumusețea Noastră
- Contact
- Plante Medicinale - Tratamente Naturiste
- Sfaturi Pentru Tinerii Căsătoriți
- D-Ale Casei Canal pe Youtube
- Rețete ( Mîncare ca la Mama Acasă ) Rețete Bătrînești
- Câinele Sănătos și Câinele Bolnav
- Alimentația Copilului Mic
- Sfaturi Utile
- Poeții, Poezii, Fabule, Colinde, Pastele, Doine, Balade
Șodou de Vin Roșu
ȘODOU DE VIN ROȘU
Ingrediente
- 1 l vin roșu
- 6 gălbenușuri
- 8 linguri de zahăr
- scorțișoară
- coajă de lămîie
Mod de preparare
Se fierbe vinul împreună cu o jumătate de
linguriță de scorțișoară pisată și puțină
coajă de lămîie.
Se spumuiește vinul și se trage vasul de pe
foc după 5 minute de fierbere la foc mic.
Separat, într-un castron de sticlă, se freacă
spumă șase gălbenușuri cu 8 linguri de zahăr
și, cînd crema devine spumoasă, se toarnă
încet vinul, continuînd să se amestece în
cremă de ouă.
Se servește cald, ca băutură întăritoare sau ca
sirop la budinca de orez sau de griș.
Șodou de Vin Roșu
ȘODOU DE VIN ROȘU
Ingrediente
- 1 l vin roșu
- 6 gălbenușuri
- 8 linguri de zahăr
- scorțișoară
- coajă de lămîie
Mod de preparare
Se fierbe vinul împreună cu o jumătate de
linguriță de scorțișoară pisată și puțină
coajă de lămîie.
Se spumuiește vinul și se trage vasul de pe
foc după 5 minute de fierbere la foc mic.
Separat, într-un castron de sticlă, se freacă
spumă șase gălbenușuri cu 8 linguri de zahăr
și, cînd crema devine spumoasă, se toarnă
încet vinul, continuînd să se amestece în
cremă de ouă.
Se servește cald, ca băutură întăritoare sau ca
sirop la budinca de orez sau de griș.
Punci de Vin
PUNCI DE VIN
Ingrediente
- 300 g zahăr
- 1 litru vin alb
- 200 ml coniac
- 2 lămîii
- 4 portocale
Mod de preparare
Se fierbe vinul împreună cu zahărul la foc
mic pînă la completa dizolvare a cristalelor
de zahăr.
Separat se pune coniacul într-un vas adînc,
se amestecă cu zeama de lămîie și portocale,
apoi se toarnă deasupra lor vinul fiert și răcit
cel puțin un sfert de oră.
Se servește imediat.
Punci de Vin
PUNCI DE VIN
Ingrediente
- 300 g zahăr
- 1 litru vin alb
- 200 ml coniac
- 2 lămîii
- 4 portocale
Mod de preparare
Se fierbe vinul împreună cu zahărul la foc
mic pînă la completa dizolvare a cristalelor
de zahăr.
Separat se pune coniacul într-un vas adînc,
se amestecă cu zeama de lămîie și portocale,
apoi se toarnă deasupra lor vinul fiert și răcit
cel puțin un sfert de oră.
Se servește imediat.
Abonați-vă la:
Comentarii (Atom)
Postare
ANPC Termeni și Condiții