Pagini
- Pagina de Pornire
- Cum să ne Îngrijim de Sănătate și Frumusețea Noastră
- Contact
- Plante Medicinale - Tratamente Naturiste
- Sfaturi Pentru Tinerii Căsătoriți
- D-Ale Casei Canal pe Youtube
- Rețete ( Mîncare ca la Mama Acasă ) Rețete Bătrînești
- Câinele Sănătos și Câinele Bolnav
- Alimentația Copilului Mic
- Sfaturi Utile
- Poeții, Poezii, Fabule, Colinde, Pastele, Doine, Balade
Sufleu de brînză de vaci
SUFLEU DE BRÎNZĂ DE VACI
Cantitățile necesare pentru 4 porții
- 200 g brînză de vaci
- 10 g unt
- două albușuri de ou
- sare.
Mod de preparare
Brînza de vaci se trece prin sită și se amestecă
cu o linguriță de unt, puțină sare și
albușurile de ou bătut spumă.
Compoziția se toarnă într-o formă unsă cu
restul de unt și se fierbe în baia de apă.
Sufleu de brînză de vaci
SUFLEU DE BRÎNZĂ DE VACI
Cantitățile necesare pentru 4 porții
- 200 g brînză de vaci
- 10 g unt
- două albușuri de ou
- sare.
Mod de preparare
Brînza de vaci se trece prin sită și se amestecă
cu o linguriță de unt, puțină sare și
albușurile de ou bătut spumă.
Compoziția se toarnă într-o formă unsă cu
restul de unt și se fierbe în baia de apă.
Sufleu de carne
SUFLEU DE CARNE
Cantitățile necesare pentru 4 porții
- 150 g carne
- un ou
- 10 g griș
- 50 g morcov
- cimbru
- sare.
Mod de preparare
Se fierbe carnea, se trece de cîteva ori prin mașina de tocat
și se freacă cu puțină zeamă ( 30 ml ) în care a fiert carnea.
Morcovul se taie subțire ca fideluța și se fiarbe.
Se adaugă pastă de carne, morcov, griș, sare, cimbru,
apoi albușul de ou, bătut spumă.
Se unge forma cu unt, se toarnă compoziția și seunge
la suprafață cu gălbenușul de ou bătut bine.
Forma se pune la cuptor sau baie de apă.
Sufleu de carne
SUFLEU DE CARNE
Cantitățile necesare pentru 4 porții
- 150 g carne
- un ou
- 10 g griș
- 50 g morcov
- cimbru
- sare.
Mod de preparare
Se fierbe carnea, se trece de cîteva ori prin mașina de tocat
și se freacă cu puțină zeamă ( 30 ml ) în care a fiert carnea.
Morcovul se taie subțire ca fideluța și se fiarbe.
Se adaugă pastă de carne, morcov, griș, sare, cimbru,
apoi albușul de ou, bătut spumă.
Se unge forma cu unt, se toarnă compoziția și seunge
la suprafață cu gălbenușul de ou bătut bine.
Forma se pune la cuptor sau baie de apă.
Abonați-vă la:
Comentarii (Atom)
Postare
ANPC Termeni și Condiții