Pagini
- Pagina de Pornire
- Cum să ne Îngrijim de Sănătate și Frumusețea Noastră
- Contact
- Plante Medicinale - Tratamente Naturiste
- Sfaturi Pentru Tinerii Căsătoriți
- D-Ale Casei Canal pe Youtube
- Rețete ( Mîncare ca la Mama Acasă ) Rețete Bătrînești
- Câinele Sănătos și Câinele Bolnav
- Alimentația Copilului Mic
- Sfaturi Utile
- Poeții, Poezii, Fabule, Colinde, Pastele, Doine, Balade
Piure de cartofi
PIURE DE CARTOFI
Se pun la fiert cartofi curățați de coajă,
în apă puțină, atît cît să-i acopere.
Cînd sunt fierți bine, ( sunt fierți cînt intră lingura
sau furculița în cartofi ).
se zdrobesc și se dau prin sită.
Se adaugă lapte, unt proaspăt și sare
și se freacă la foc mic, sau ținînd vasul în apă
caldă pe foc.
Se servesc ca garnitură la fripturi, la chiftele,
sau cu sos tomat.
Piure de cartofi
PIURE DE CARTOFI
Se pun la fiert cartofi curățați de coajă,
în apă puțină, atît cît să-i acopere.
Cînd sunt fierți bine, ( sunt fierți cînt intră lingura
sau furculița în cartofi ).
se zdrobesc și se dau prin sită.
Se adaugă lapte, unt proaspăt și sare
și se freacă la foc mic, sau ținînd vasul în apă
caldă pe foc.
Se servesc ca garnitură la fripturi, la chiftele,
sau cu sos tomat.
Piure de zarzavat
PIURE DE ZARZAVAT
Ce anume trebuie
- morcov
- cartofi
- dovlecel
- sare
- unt
- lapte
Mod de preparare
Zarzavatul fiert în supă ( morcov, cartof, dovlecel )
se trece prin sită de două ori, adăugînd puțină
supă de carne, unt și 1-2 linguri de lapte,
precum și sare, după gust.
Se fracă totul bine și se servește cald, ca o
garnitură lîngă diferite fripturi.
Piure de zarzavat
PIURE DE ZARZAVAT
Ce anume trebuie
- morcov
- cartofi
- dovlecel
- sare
- unt
- lapte
Mod de preparare
Zarzavatul fiert în supă ( morcov, cartof, dovlecel )
se trece prin sită de două ori, adăugînd puțină
supă de carne, unt și 1-2 linguri de lapte,
precum și sare, după gust.
Se fracă totul bine și se servește cald, ca o
garnitură lîngă diferite fripturi.
Abonați-vă la:
Comentarii (Atom)
Postare
ANPC Termeni și Condiții