Pagini
- Pagina de Pornire
- Cum să ne Îngrijim de Sănătate și Frumusețea Noastră
- Contact
- Plante Medicinale - Tratamente Naturiste
- Sfaturi Pentru Tinerii Căsătoriți
- D-Ale Casei Canal pe Youtube
- Rețete ( Mîncare ca la Mama Acasă ) Rețete Bătrînești
- Câinele Sănătos și Câinele Bolnav
- Alimentația Copilului Mic
- Sfaturi Utile
- Poeții, Poezii, Fabule, Colinde, Pastele, Doine, Balade
Piure de zarzavat
PIURE DE ZARZAVAT
Ce anume trebuie
- morcov
- cartofi
- dovlecel
- sare
- unt
- lapte
Mod de preparare
Zarzavatul fiert în supă ( morcov, cartof, dovlecel )
se trece prin sită de două ori, adăugînd puțină
supă de carne, unt și 1-2 linguri de lapte,
precum și sare, după gust.
Se fracă totul bine și se servește cald, ca o
garnitură lîngă diferite fripturi.
Postare
ANPC Termeni și Condiții