Pagini
- Pagina de Pornire
- Cum să ne Îngrijim de Sănătate și Frumusețea Noastră
- Contact
- Plante Medicinale - Tratamente Naturiste
- Sfaturi Pentru Tinerii Căsătoriți
- D-Ale Casei Canal pe Youtube
- Rețete ( Mîncare ca la Mama Acasă ) Rețete Bătrînești
- Câinele Sănătos și Câinele Bolnav
- Alimentația Copilului Mic
- Sfaturi Utile
- Poeții, Poezii, Fabule, Colinde, Pastele, Doine, Balade
Sos de legume cu carne
SOS DE LEGUME CU CARNE
Se prepară din legume rase, înăbușite la un loc cu carnea,
într-un vas cu puțină apă.
Pentru gust se adaugă cimbru, ceapă fiartă, foi de dafin, verdeață.
Se toarnă mereu cîte puțină apă fiartă, pentru a nu se prinde.
Apoi se trece totul prin sită și se adaugă puțină făină.
Untul sau untdelemnul se fierb sau se pun nefierte,
peste mîncarea fierbinte.
Sos de legume cu carne
SOS DE LEGUME CU CARNE
Se prepară din legume rase, înăbușite la un loc cu carnea,
într-un vas cu puțină apă.
Pentru gust se adaugă cimbru, ceapă fiartă, foi de dafin, verdeață.
Se toarnă mereu cîte puțină apă fiartă, pentru a nu se prinde.
Apoi se trece totul prin sită și se adaugă puțină făină.
Untul sau untdelemnul se fierb sau se pun nefierte,
peste mîncarea fierbinte.
Sos de zarzavat
SOS DE ZARZAVAT
Se folosesc legume diferite:
- morcov ras
- ardei gras tăiat mărunt
- țelină rasă
- o bucățică de conopidă
- o bucățică de dovlecel
- fasole verde tăiată mărunt
- mazăre,
- ( după sezon )
Mod de preparare
Se fierb înăbușit legumele în apă, într-un vas acoperit cu capac.
Pentru gust li se adaugă cimbru, ceapă fiartă, foi de dafin și
verdeață.
Se pune unt sau untdelemn cînd sosul este încă fierbinte.
Se servește la carnea rasol, cu garnitură
de făinoase sau orez.
Sos de zarzavat
SOS DE ZARZAVAT
Se folosesc legume diferite:
- morcov ras
- ardei gras tăiat mărunt
- țelină rasă
- o bucățică de conopidă
- o bucățică de dovlecel
- fasole verde tăiată mărunt
- mazăre,
- ( după sezon )
Mod de preparare
Se fierb înăbușit legumele în apă, într-un vas acoperit cu capac.
Pentru gust li se adaugă cimbru, ceapă fiartă, foi de dafin și
verdeață.
Se pune unt sau untdelemn cînd sosul este încă fierbinte.
Se servește la carnea rasol, cu garnitură
de făinoase sau orez.
Abonați-vă la:
Comentarii (Atom)
Postare
ANPC Termeni și Condiții