Sufleu de brînză de vaci




SUFLEU DE BRÎNZĂ DE VACI



Cantitățile necesare pentru 4 porții


- 200 g brînză de vaci
- 10 g unt
- două albușuri de ou
- sare.



Mod de preparare


Brînza de vaci se trece prin sită și se amestecă
cu o linguriță de unt, puțină sare și
albușurile de ou bătut spumă.
Compoziția se toarnă într-o formă unsă cu
restul de unt și se fierbe în baia de apă.





Sufleu de brînză de vaci




SUFLEU DE BRÎNZĂ DE VACI



Cantitățile necesare pentru 4 porții


- 200 g brînză de vaci
- 10 g unt
- două albușuri de ou
- sare.



Mod de preparare


Brînza de vaci se trece prin sită și se amestecă
cu o linguriță de unt, puțină sare și
albușurile de ou bătut spumă.
Compoziția se toarnă într-o formă unsă cu
restul de unt și se fierbe în baia de apă.





Sufleu de carne





SUFLEU DE CARNE



Cantitățile necesare pentru 4 porții



- 150 g carne
- un ou
- 10 g griș
- 50 g morcov
- cimbru
- sare.



Mod de preparare


Se fierbe carnea, se trece de cîteva ori prin mașina de tocat
și se freacă cu puțină zeamă ( 30 ml ) în care a fiert carnea.
Morcovul se taie subțire ca fideluța și se fiarbe.
Se adaugă pastă de carne, morcov, griș, sare, cimbru,
apoi albușul de ou, bătut spumă.
Se unge forma cu unt, se toarnă compoziția și seunge
la suprafață cu gălbenușul de ou bătut bine.
Forma se pune la cuptor sau baie de apă.


Sufleu de carne





SUFLEU DE CARNE



Cantitățile necesare pentru 4 porții



- 150 g carne
- un ou
- 10 g griș
- 50 g morcov
- cimbru
- sare.



Mod de preparare


Se fierbe carnea, se trece de cîteva ori prin mașina de tocat
și se freacă cu puțină zeamă ( 30 ml ) în care a fiert carnea.
Morcovul se taie subțire ca fideluța și se fiarbe.
Se adaugă pastă de carne, morcov, griș, sare, cimbru,
apoi albușul de ou, bătut spumă.
Se unge forma cu unt, se toarnă compoziția și seunge
la suprafață cu gălbenușul de ou bătut bine.
Forma se pune la cuptor sau baie de apă.


Postare

  ANPC Termeni și Condiții