Salată de morcovi cruzi




SALATĂ DE MORCOVI CRUZI



Cantitățile necesare



- 2-3 morcovi potrivit de mari
- un măr mai mic
- o linguriță de untdelemn
- oțet de fructe sau zeamă de lămîie după gust
- sare
- verdeață tocată



Mod de preparare


Se curăță morcovi de coajă, se spală, se rad
pe răzotoare fină, se amestecă cu merul curățat
de coajă și ras, cu oțet sau zeamă de lămîie,
untdelemn, puțină sare, verdeață tocată mărunt.
Salata se servește imediat.




Salată de morcovi cruzi




SALATĂ DE MORCOVI CRUZI



Cantitățile necesare



- 2-3 morcovi potrivit de mari
- un măr mai mic
- o linguriță de untdelemn
- oțet de fructe sau zeamă de lămîie după gust
- sare
- verdeață tocată



Mod de preparare


Se curăță morcovi de coajă, se spală, se rad
pe răzotoare fină, se amestecă cu merul curățat
de coajă și ras, cu oțet sau zeamă de lămîie,
untdelemn, puțină sare, verdeață tocată mărunt.
Salata se servește imediat.




Salată verde de primăvară




SALATĂ VERDE DE PRIMĂVARĂ


Cantitățile necesare



- două bucăți de salată verde
- o legătură de ceapă verde
- două legături de ridichi
- două ouă fierte tari
- două lingurițe de ultdelemn
- o lingură de zeamă de lămîie
- sare
- pătrunjel verde tocat.



Mod de preparare


Se spală salata și se taie în fîșii, ridichile curățate
se taie în rondele fine, iar ouăle fierte se taie în cubulețe.
Frunzele de ceapă se taie în bucăți de 1-2 cm.
Se amestecă totul în salatieră și se adaugă sosul de
salată, preparat separat din zeamă de lămîie, untdelem,
sare și verdeață tocată.
Salata se servește imediat.




Salată verde de primăvară




SALATĂ VERDE DE PRIMĂVARĂ


Cantitățile necesare



- două bucăți de salată verde
- o legătură de ceapă verde
- două legături de ridichi
- două ouă fierte tari
- două lingurițe de ultdelemn
- o lingură de zeamă de lămîie
- sare
- pătrunjel verde tocat.



Mod de preparare


Se spală salata și se taie în fîșii, ridichile curățate
se taie în rondele fine, iar ouăle fierte se taie în cubulețe.
Frunzele de ceapă se taie în bucăți de 1-2 cm.
Se amestecă totul în salatieră și se adaugă sosul de
salată, preparat separat din zeamă de lămîie, untdelem,
sare și verdeață tocată.
Salata se servește imediat.




Postare

  ANPC Termeni și Condiții