Pagini
- Pagina de Pornire
- Cum să ne Îngrijim de Sănătate și Frumusețea Noastră
- Contact
- Plante Medicinale - Tratamente Naturiste
- Sfaturi Pentru Tinerii Căsătoriți
- D-Ale Casei Canal pe Youtube
- Rețete ( Mîncare ca la Mama Acasă ) Rețete Bătrînești
- Câinele Sănătos și Câinele Bolnav
- Alimentația Copilului Mic
- Sfaturi Utile
- Poeții, Poezii, Fabule, Colinde, Pastele, Doine, Balade
Salată de morcovi cruzi
SALATĂ DE MORCOVI CRUZI
Cantitățile necesare
- 2-3 morcovi potrivit de mari
- un măr mai mic
- o linguriță de untdelemn
- oțet de fructe sau zeamă de lămîie după gust
- sare
- verdeață tocată
Mod de preparare
Se curăță morcovi de coajă, se spală, se rad
pe răzotoare fină, se amestecă cu merul curățat
de coajă și ras, cu oțet sau zeamă de lămîie,
untdelemn, puțină sare, verdeață tocată mărunt.
Salata se servește imediat.
Salată de morcovi cruzi
SALATĂ DE MORCOVI CRUZI
Cantitățile necesare
- 2-3 morcovi potrivit de mari
- un măr mai mic
- o linguriță de untdelemn
- oțet de fructe sau zeamă de lămîie după gust
- sare
- verdeață tocată
Mod de preparare
Se curăță morcovi de coajă, se spală, se rad
pe răzotoare fină, se amestecă cu merul curățat
de coajă și ras, cu oțet sau zeamă de lămîie,
untdelemn, puțină sare, verdeață tocată mărunt.
Salata se servește imediat.
Salată verde de primăvară
SALATĂ VERDE DE PRIMĂVARĂ
Cantitățile necesare
- două bucăți de salată verde
- o legătură de ceapă verde
- două legături de ridichi
- două ouă fierte tari
- două lingurițe de ultdelemn
- o lingură de zeamă de lămîie
- sare
- pătrunjel verde tocat.
Mod de preparare
Se spală salata și se taie în fîșii, ridichile curățate
se taie în rondele fine, iar ouăle fierte se taie în cubulețe.
Frunzele de ceapă se taie în bucăți de 1-2 cm.
Se amestecă totul în salatieră și se adaugă sosul de
salată, preparat separat din zeamă de lămîie, untdelem,
sare și verdeață tocată.
Salata se servește imediat.
Salată verde de primăvară
SALATĂ VERDE DE PRIMĂVARĂ
Cantitățile necesare
- două bucăți de salată verde
- o legătură de ceapă verde
- două legături de ridichi
- două ouă fierte tari
- două lingurițe de ultdelemn
- o lingură de zeamă de lămîie
- sare
- pătrunjel verde tocat.
Mod de preparare
Se spală salata și se taie în fîșii, ridichile curățate
se taie în rondele fine, iar ouăle fierte se taie în cubulețe.
Frunzele de ceapă se taie în bucăți de 1-2 cm.
Se amestecă totul în salatieră și se adaugă sosul de
salată, preparat separat din zeamă de lămîie, untdelem,
sare și verdeață tocată.
Salata se servește imediat.
Abonați-vă la:
Comentarii (Atom)
Postare
ANPC Termeni și Condiții