Sos de Mărar




SOS DE MĂRAR

( 2 porții x 80 g )

Ingrediente


- Bulion de oase degresat 150 ml
- făină 10 g
- smîntînă 20 g
- sare 2 g
- mărar verde tocat 20 g


Mod de preparare


Se pune la fiert bulion de oase vezi rețeta și,
cînd clocotește, se adaugă făina, subțiată tot
în puțin bulion de oase.
Se fierbe la foc mic 15 minute, apoi se adaugă
sarea și mărarul tocat fin și se mai dă un clocot.
Se servește cu smîntînă, lîngă perișoare cu carne
sau rasol.
Se poate pregăti și fără smîntînă.


Calorii    60/porție



Sos de Mărar




SOS DE MĂRAR

( 2 porții x 80 g )

Ingrediente


- Bulion de oase degresat 150 ml
- făină 10 g
- smîntînă 20 g
- sare 2 g
- mărar verde tocat 20 g


Mod de preparare


Se pune la fiert bulion de oase vezi rețeta și,
cînd clocotește, se adaugă făina, subțiată tot
în puțin bulion de oase.
Se fierbe la foc mic 15 minute, apoi se adaugă
sarea și mărarul tocat fin și se mai dă un clocot.
Se servește cu smîntînă, lîngă perișoare cu carne
sau rasol.
Se poate pregăti și fără smîntînă.


Calorii    60/porție



Sos Roz




SOS ROZ


( 2 porții x 100 g )

Ingrediente


- Sos alb 100 g
- morcovi 20 - 30 g


Mod de preparare

Se face un sos alb vezi rețeta, la care se
adaugă suc de morcovi, preparat astfel :
se curăță morcovii, se spală, se rad și se
storc prin tifon, iar sucul se toarnă în sosul alb.
Se servește cu rasol de carne.


Calorii    120/porție


Sos Roz




SOS ROZ


( 2 porții x 100 g )

Ingrediente


- Sos alb 100 g
- morcovi 20 - 30 g


Mod de preparare

Se face un sos alb vezi rețeta, la care se
adaugă suc de morcovi, preparat astfel :
se curăță morcovii, se spală, se rad și se
storc prin tifon, iar sucul se toarnă în sosul alb.
Se servește cu rasol de carne.


Calorii    120/porție


Postare

  ANPC Termeni și Condiții