Brînză de Vaci din Lapte Fiert




BRÎNZĂ DE VACI DIN LAPTE FIERT


Ingrediente


- Lapte 1 L
- iaurt 30 g ( 2 linguri )



Mod de preparare


Laptele, fiert și răcit la 37 grade, se însămînțează
cu iaurt, se amestecă și se pune la prins
într-o oală smălțuită.
După aceea, se pune la foc slab sau într-un alt
vas cu apă fierbinte, pentru a se forma cheguri mari.
Se strecoară printr-un săculeț de tifon și se lasă la scurs.


Calorii   100/100 g



Brînză de Vaci din Lapte Fiert




BRÎNZĂ DE VACI DIN LAPTE FIERT


Ingrediente


- Lapte 1 L
- iaurt 30 g ( 2 linguri )



Mod de preparare


Laptele, fiert și răcit la 37 grade, se însămînțează
cu iaurt, se amestecă și se pune la prins
într-o oală smălțuită.
După aceea, se pune la foc slab sau într-un alt
vas cu apă fierbinte, pentru a se forma cheguri mari.
Se strecoară printr-un săculeț de tifon și se lasă la scurs.


Calorii   100/100 g



Brînză de Vaci din Lapte Nefiert




BRÎNZĂ DE VACI DIN LAPTE NEFIERT



Ingrediente


- Lapte nefiert 1litru


Mod de preparare


Se pune laptele nefiert la prins la temperatura
de 17 - 20 grade.
După ce s-a prins, laptele se pune pe marginea
plitei, spre a-i grăbi coagularea și apoi se
strecoară printr-un tifon, pentru a separa brînza
de vaci de zer.
Dintr-un kilogram de lapte rezultă 100 - 140 g
brînză de vaci.


Calorii   100/100 g




Brînză de Vaci din Lapte Nefiert




BRÎNZĂ DE VACI DIN LAPTE NEFIERT



Ingrediente


- Lapte nefiert 1litru


Mod de preparare


Se pune laptele nefiert la prins la temperatura
de 17 - 20 grade.
După ce s-a prins, laptele se pune pe marginea
plitei, spre a-i grăbi coagularea și apoi se
strecoară printr-un tifon, pentru a separa brînza
de vaci de zer.
Dintr-un kilogram de lapte rezultă 100 - 140 g
brînză de vaci.


Calorii   100/100 g




Postare

  ANPC Termeni și Condiții