Pagini
- Pagina de Pornire
- Cum să ne Îngrijim de Sănătate și Frumusețea Noastră
- Contact
- Plante Medicinale - Tratamente Naturiste
- Sfaturi Pentru Tinerii Căsătoriți
- D-Ale Casei Canal pe Youtube
- Rețete ( Mîncare ca la Mama Acasă ) Rețete Bătrînești
- Câinele Sănătos și Câinele Bolnav
- Alimentația Copilului Mic
- Sfaturi Utile
- Poeții, Poezii, Fabule, Colinde, Pastele, Doine, Balade
Sufleu de Brînză de Vaci cu Griș
SUFLEU DE BRÎNZĂ DE VACI CU GRIȘ
( 15 porții x 100 g )
Ingrediente
- Brînză de vaci 1 kg
- griș 100 g
- zahăr 150 g
- 4 ouă
- lapte 50 ml
- unt 25 g
- sare 5 g
- zahăr pudră 30 g
- și eventual smîntînă 100 g
Mod de preparare
Grișul se fierbe în lapte, se lasă să se răcească și se
amestecă apoi cu brînza de vaci, trecută prin sită.
Gălbenușurile se presară cu sare, se lasă 5 - 10 minute,
se freacă cu zahărul, după care se amestecă cu brînza și,
la sfîrșit, cu albușurile bătută spumă.
Compoziția se coace în cuptor, pe baie de apă,
35 - 40 minute, într-o formă unsă cu unt, presărat cu
zahăr pudră sau cu smîntînă.
Calorii 170/porție
Sufleu de Brînză de Vaci cu Griș
SUFLEU DE BRÎNZĂ DE VACI CU GRIȘ
( 15 porții x 100 g )
Ingrediente
- Brînză de vaci 1 kg
- griș 100 g
- zahăr 150 g
- 4 ouă
- lapte 50 ml
- unt 25 g
- sare 5 g
- zahăr pudră 30 g
- și eventual smîntînă 100 g
Mod de preparare
Grișul se fierbe în lapte, se lasă să se răcească și se
amestecă apoi cu brînza de vaci, trecută prin sită.
Gălbenușurile se presară cu sare, se lasă 5 - 10 minute,
se freacă cu zahărul, după care se amestecă cu brînza și,
la sfîrșit, cu albușurile bătută spumă.
Compoziția se coace în cuptor, pe baie de apă,
35 - 40 minute, într-o formă unsă cu unt, presărat cu
zahăr pudră sau cu smîntînă.
Calorii 170/porție
Sufleu de Roșii cu Brînză de vaci
SUFLEU DE ROȘII CU BRÎNZĂ DE VACI
( 4 porții x 100 g )
Ingrediente
- Roșii 250 g ( 4 buc potrivite )
- făină 15 f
- unt 15 g
- lapte 50 ml
- brînză de vaci 40 g
- 2 ouă
- sare 2 g
Mod de preparare
Roșiile, spălate, se taie în două, se scobesc de miez,
se așază cu gura în jos, ca să se scurgă.
Separat, se prăjește făina în unt și se stinge cu lapte;
apoi se adaugă brînza de vaci, gălbenușurile, sarea,
și la urmă, albușurile bătute spumă.
Se umplu roșiile cu această compoziție și se dau la
cuptor circa 20 de minute.
Calorii 110/porție
Sufleu de Roșii cu Brînză de vaci
SUFLEU DE ROȘII CU BRÎNZĂ DE VACI
( 4 porții x 100 g )
Ingrediente
- Roșii 250 g ( 4 buc potrivite )
- făină 15 f
- unt 15 g
- lapte 50 ml
- brînză de vaci 40 g
- 2 ouă
- sare 2 g
Mod de preparare
Roșiile, spălate, se taie în două, se scobesc de miez,
se așază cu gura în jos, ca să se scurgă.
Separat, se prăjește făina în unt și se stinge cu lapte;
apoi se adaugă brînza de vaci, gălbenușurile, sarea,
și la urmă, albușurile bătute spumă.
Se umplu roșiile cu această compoziție și se dau la
cuptor circa 20 de minute.
Calorii 110/porție
Abonați-vă la:
Comentarii (Atom)
Postare
ANPC Termeni și Condiții